ΠΑΟΚ: Με το… ένα πόδι στη Μίντιλαντ ο Ίνγκασον

Η... άφιξη κι η... αναχώρηση

Κάθε άλλο παρά… τυχαία αποδεικνύεται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Γουίλιαμ ΤρόουστΙκόνγκ.

Πριν από λίγες ώρες, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του “Δικεφάλου”, επήλθε συμφωνία με τη Γουότφορντ για την απόκτηση του διεθνή 29χρονου κεντρικού αμυντικού. Γεγονός που – παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις – κάθε άλλο παρά τυχαίο αποδεικνύεται. Κι αυτό γιατί όσο περνούν τα λεπτά πληθαίνουν οι πληροφορίες για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μίντιλαντ για την παραχώρηση του Ίνγκι Ίνγκασον.

Εδώ και ημέρες είχε καταστεί σαφές το εντονότατο ενδιαφέρον κι η αποφασιστικότητα των Δανών για την απόκτηση του διεθνή Ισλανδού κεντρικού αμυντικού, όπως επίσης κι η αντίστοιχη διάθεση του ποδοσφαιριστή ν’ αποχωρήσει από τον “Δικέφαλο”. Η πίεση των Δανών, που γνωρίζουν ότι ο – εκ των αρχηγών της ομάδας – Ίνγκασον θα πρέπει να βρεθεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας αύριο για να συναντηθεί με την υπόλοιπη ομάδα για το βασικό στάδιο της προετομασίας, αυξήθηκε σημαντικά από σήμερα το πρωί, ανεβάζοντας την προσφορά τους στα 3,6 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους που ανεβάζουν το ύψος της πρότασης κατά μισό εκατομμύριο ευρώ.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες λέγεται πως έχουν ανέβει στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και να κλείσουν το θέμα απόψε, προτού έρθει σε επαφή ο ποδοσφαιριστής με ανθρώπους της ομάδας δια ζώσης κι αλλάξουν τα δεδομένα. Όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου ο Ίνγκασον να κλείσει το κεφάλαιο “ΠΑΟΚ” γυρίζοντας σελίδα στην καριέρα του…..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.