Σα Πίντο: «Μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα δεν γίνεται να κάνει τέτοια λάθη»

Ο προβληματισμένος Σα Πίντο αναφέθηκε στην ισοπαλία που έφερε η ομάδα του.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ μετά την ισοπαλία που έφερε η ομάδα του με 1-1 απέναντι στη ΑΕ Λεμεσού στάθηκε στην απόδοση των παικτών του.

Συγκεκριμένα τόνισε οτι μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα δεν είναι εφικτό να κάνει τέτοια λάθη που την απομακρύνουν απο την νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα υπήρχε ένταση από την αρχή. Ξέραμε ότι θα έχουμε μια ομάδα που θα παλέψει πάνω στο λάθος μας. Είχαμε πρόβλημα στα πρώτα λεπτά δεν μπορούσαμε να είμαστε όσο δημιουργικοί θέλαμε. Στην συνέχεια είχαμε κίνηση, υπομονή, παίζαμε ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου και από τα άκρα.

Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και θεωρώ ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Με βάση την προϊστορία ξέραμε ότι δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε εδώ. Η ΑΕΛ έχει γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν κίνητρο να παίξουν εναντίον μας, χωρίς άγχος.

Όταν δεν έχεις δεχθεί ευκαιρία μέχρι το γκολ, για μια ομάδα που θέλει να γίνει πρωταθλήτρια δεν μπορείς να κάνεις αυτό το λάθος. Ο αντίπαλος είχε μόνο δύο τελικές στην εστία, σε αυτό πρέπει να βελτιωθούμε.

Οι παίκτες προσπάθησαν. Είμαστε μια ομάδα που θα έχει μια μέρα λιγότερης ξεκούρασης, αυτό συμβαίνει συχνά. Ήταν κάτι νορμάλ για μένα η επιστροφή στον πάγκο. Εγώ ήμουν πάντα δίπλα στην ομάδα, η μοναδική διαφορά είναι ότι δεν καθόμουν στον πάγκο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.