Ανόρθωση: «Όσοι παρανομούν με κροτίδες και λέιζερ, θα…»

Η ενημέρωση της ομάδας.

Μήνυμα στους οπαδούς της, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται στην Κύπρο για την πάταξη της οπαδικής βίας, έστειλε η Ανόρθωση.

Η ανακοίνωση:

«Το βασικό συστατικό της φετινής αγωνιστικής παρουσίας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου είναι το δέσιμο ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο της που κατά γενική ομολογία είναι εντυπωσιακό. Κατά τη συντριπτική τους πλειοψηφία δε, η συμπεριφορά των φιλάθλων είναι άψογη.

Παρόλα αυτά, οι πράξεις ελάχιστων έχουν στοιχίσει στην ομάδα μας στο πρώτο μισό της περιόδου ποινές που ξεπερνούν τις €100.000 σε πρόστιμα και αν συνεχιστούν μπορούν να προκαλέσουν μερικό ή ολικό κλείσιμο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σε συνέχεια σημερινής συνάντησης που έγινε στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος με το οργανωμένο σύνολο των φιλάθλων μας αποφασίστηκε όπως πρωταρχικός στόχος όλων είναι η προστασία της ομάδας μας, η προστασία του σπιτιού μας και η ασφάλεια φιλάθλων και ποδοσφαιριστών.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μετά και τα νέα δεδομένα όπου η παρουσία του Ανορθωσιάτικου κόσμου θα περιορίζεται μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια απαιτείται προσοχή στο μέγιστο βαθμό ώστε να μην στερήσουμε ούτε από τον κόσμο την ευκαιρία να βλέπει και να υποστηρίζει την Ανόρθωσή του αλλά ούτε και από την ομάδα την στήριξη του κόσμου της.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα αποφασίστηκε όπως δεν θα γίνει ανεκτή καμιά συμπεριφορά που θα αποφέρει τιμωρίες και όλοι μαζί με περισσότερη προσοχή θα αποτρέψουμε την χρήση κροτίδων, χρήση λέιζερ, ρίψη αντικειμένων και οτιδήποτε άλλο δεν έχει θέση σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους δίπλα μας. Όσοι παρανομούν θα απομονώνονται.

Είναι καθήκον του κάθε Ανορθωσιάτη να προστατεύει με τις πράξεις του την ομάδα μας και το σπίτι μας!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.