Μαρσέιγ – Μονπελιέ 1-1 (5-4 πεν): Με άγχος αλλά πρόκριση (hls)

Η Μρσέιγ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια εις βάρος της Μονπελιέ, χρειάστηκε όμως τα πέναλτι για να το πετύχει. Η Μονπελιέ αποκλείεται για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην ίδια διαδικασία μετά τον περυσινό ημιτελικό κόντρα στην ΠΣΖ

Η Μαρσέιγ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο έχοντας ποσοστό κατοχής 68% με την ολοκλήρωση του, όμως δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε προβάδισμα. Η Μονπελιέ τακτοποιημένη κάτω από τη μεσαία γραμμή καραδοκούσε να βρει την ευκαιρία της στην κόντρα επίθεση, όταν όμως προέκυψε η συγκεκριμένη προοπτική η προσπάθεια ήταν ημιτελής από τους ποδοσφαιριστές του Ολιβιέ Νταλ Ογκλιό.

Οι σημαντικότερες ευκαιρίες των γηπεδούχων ήταν το δοκάρι του Ντμίτρι Παγέτ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και το πλασέ του Ματέο Γκεντουζί στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση το οποίο απομάκρυνε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Ντιμίτρι Μπερτό.

Το δεύτερο ημίχρονο έβγαλε εκ νέου δυσκολίες στη Μαρσέιγ στην τελική προσπάθεια, τις οποίες έλυσε η είσοδος του Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος στο 74ο λεπτό έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ήταν όμως ένα προβάδισμα που κράτησε μόλις έξι λεπτά καθώς ο Μπένι Μακουάνα που είχε περάσει ως αλλαγή ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενουυς.

Η Μαρσέιγ έχασε ευκαιρίες να “καθαρίσει” την πρόκριση στο 90λεπτο κι αφού δεν το έπραξε την αναζήτησε στα πέναλτι, με τη διαδικασία να καθορίζει η επέμβαση του Παού Λόπες στην εκτέλεση του Μιχάιλο Ρίστιτς, αφού και οι πέντε εκτελέσεις των γηπεδούχων ήταν εύστοχες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.