Φιορεντίνα-Αταλάντα 1-0: Θα μπορούσε και καλύτερα!

Προβάδισμα για πρόκριση στον τελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η περυσινή φιναλίστ Φιορεντίνα, μετά το 1-0 στο "Αρτέμιο Φράνκι" επί της Αταλάντα, στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού, αν και είχε τις ευκαρίες για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο σκορ.

Πολύ καλύτερη η Φιορεντίναι στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και αφού απείλησε στο 24ο λεπτό με μία σέντρα σουτ του Νίκο Γκονζάλες, κατάφερε να προηγηθεί στο 31ο λεπτό, με ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ από τον Ρολάντο Μαντράγκορα. Ασύνδετη η Αταλάντα κινδύνευσε να δεχτεί και δεύτερο γκολ στο 42ο λεπτό, αλλά το αριστερό πλασέ του Νίκο Γκονζάλες πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Καρνεζέκι.

Στην επανάληψη η Αταλάντα μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι, με τη χαμένη ευκαιρία του Χιέν, αλλά στη συνέχεια οι “βιόλα” δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να πετύχει και άλλο τέρμα, με δύο μεγάλες επεμβάσεις του Καρνεζέκι σε προσπάθειες του Νίκο Γκονζάλες, το γκολ δεν ήρθε και παρέμεινε έως το τέλος αυτό το 1-0, με τη ρεβάνς να πραγματοποιείται στις 24 Απριλίου, αυτή τη φορά στο Μπέργκαμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.