Νάπολι-Φιορεντίνα 3-0: Με περίπατο στον τελικό (highlights)

Η Νάπολι νίκησε εύκολα με 3-0 τη Φιορεντίνα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ που θα γίνει τη Δευτέρα. Αντίπαλος της μια εκ των Ίντερ ή Λάτσιο.

Η Φιορεντίνα μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να πιέσει ψηλά στο γήπεδο. Κέρδισε κατοχές με αυτό τον τρόπο, όμως άφησε παράλληλα χώρους στην άμυνα της και σε μια τέτοια φάση στο 22ο λεπτό ο Ζεσούες τροφοδότησε τον Σιμεόνε για να σημειώσει το 1-0 και να σκοράρει για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο.

Στο 41ο λεπτό ο Μποναβεντούρα έγινε απειλητικός για την άμυνα της Νάπολι ενώ στο 44ο λεπτό ο Ικονέ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ρουί. Ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά άουτ στην μεγαλύτερη ευκαιρία των τυπικά φιλοξενούμενων στο Αλ Αουάλ του Ριάντ όπου και έγινε ο πρώτος ημιτελικός.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο ρυθμός δεν ήταν ανάλογος. Η Νάπολι έκλεισε τους χώρους και περιόρισε αισθητά την επιθετική δραστηριότητα της Φιορεντίνα. Παράλληλα δημιούργησε δύο ευκαιρίες και πέτυχε ισάριθμα γκολ. Πρωταγωνιστής και σκόρερ και των δύο που μάλιστα ήταν τα πρώτα του με τη φανέλα της Νάπολι, ήταν ο Τσέρμπιν στο 84ο και το 86ο λεπτό της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.