Mίλαν-Κάλιαρι 4-1: Με περίπατο και κορυφαίο τον Ερναντέζ στα προημιτελικά! (highlights)

Η Μίλαν νίκησε με 4-1 την Κάλιαρι για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας στο Μιλάνο και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Αταλάντα-Σασουόλο. Δυο ασίστ ο τρομερός Ερναντέζ και δυο γκολ ο αναγεννημένος Γιόβιτς!

Η Μίλαν νίκησε με 4-1 την Κάλιαρι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ιταλίας στο Μιλάνο και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Αταλάντα-Σασουόλο. Δυο ασίστ ο τρομερός Ερναντέζ και δυο γκολ ο αναγεννημένος Γιόβιτς!

Πρώτο ματς για την ομάδα του Πιόλι στο θεσμό και τρίτο για την Κάλιαρι, η οποία απέκλεισε στην παράταση και την Παλέρμο με 2-1 στους “64” και την Ουντινέζε με το ίδιο σκορ στους “32”.

Βασικός για την ομάδα του Ρανιέρι ο Παντελής Χατζηδιάκος, με δυο συμμετοχές στην ενδεκάδα στα πέντε τελευταία ματς του Δεκεμβρίου στη Serie A με Βερόνα και Λάτσιο εκτός έδρας. Πολλές αλλαγές η Μίλαν με μόλις τρείς βασικούς, Ράιντερς, Ερναντέζ και Καλάμπρια.

Το 1-0 στο 29΄ ο Γιόβιτς μετά από σέντρα ακριβείας του Ερναντέζ και αδυναμία του Χατζηδιάκου στο προσωπικό μαρκάρισμα και το 2-0 μετά από κλέψιμο και εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Ερναντέζ για το 2-0 του Γιόβιτς στο 42΄ σε πρώτο μέρος στο Μιλάνο με καταπληκτικό ρυθμό και την Κάλιαρι να μπαίνει δυνατά και να απειλεί με Πετάνια στο 4΄ και Μακαμπού ατο 16′ και να σταματά στον τερματοφύλακα Μιράντε.

Η Μίλαν ανέλαβε τα ηνία του αγώνα μετά το 15΄ και πέτυχε τρία γκολ. Το 3-0 ο Τραορέ στο 50΄ με τον τερματοφύλακα Ραντούνοβιτς να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από προσπάθεια του Χιμένεθ και πάσα στην περιοχή. Το 3-1 ο Άτζι με σουτ στο 88′ για την Κάλιαρι και το 4-1 ο Λεάο στο 91′.

Ένατο ματς για Μίλαν και Κάλιαρι στο Κύπελλο, επτά νίκες οι “ροσονέρι”, μόλις μια οι “ροσομπλού” και μια ισοπαλία, με τη Μίλαν να μετράει στα νοκ-άουτ προκρίσεις το 1967 σε μονό ματς με 2-0, το 1983 και το 1992 σε διπλά παιχνίδια.

Η Μίλαν των πέντε Κυπέλλων, τελευταίο το 2003, είναι αήττητη εντός έδρας με αντίπαλο την φιναλίστ το 1969 στο Κύπελλο Κάλιαρι σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 18 νίκες και δυο ισοπαλίες από το 0-1 των νησιωτών το 1997.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.