Σαλερνιτάνα – Σαμπντόρια 4-0 : Νίκη εξιλέωσης με φόντο τη Μεγάλη Κυρία! (highlights)

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Σαλερνιτάνα νίκησε 4-0 τη Σαμπντόρια και προκρίθηκε για την επόμενη φάση του Κόπα Ιτάλια όπου την περιμένει η Γιουβέντους. Δύο γκολ΄πέτυχε ο Γάλλος Τσαουνά (45+1', 67') και από ένα οι Ικβουεμέσι (28') και Καμπράλ (86')

Υπήρχαν τόσες μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο ματς του Σαλέρνο, που όποιο άλλο αποτέλεσμα πλην της πρόκρισης των γηπεδούχων θα συνιστούσε έκπληξη μεγατόνων, κι έγιναν όλα στο θεσμό του κυπέλλου όπου οι ευκαιρίες για τα αουτσάϊντερ είναι στις περισσότερες περιπτώσεις μεγαλύτερες.

Η Σαμπντόρια του Αντρέα Πίρλο, μια ομάδα που έμοιαζε με παρακμάζουσα “πριγκίπισα” από ένα ένδοξο παρελθόν – στο οποίο μεσουρανούσε ως παίκτης και ο προπονητής της – μάλλον ήθελε αλλά σίγουρα δεν μπορούσε να αντισταθεί κόντρα σε έναν ανώτερο και πιο ποιοτικό αντίπαλο!

Φάνηκε από νωρίς και ο Νιγηριανός Ικβουαμέσι με τον Γάλλο Τσαουνά το έκαναν πράξη με τα τέρματά τους στο 28′ και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Κάτι προσπάθησε να κάνει η ομάδα της Γένοβας στην επανάληψη, παίζοντας πιο ψηλά στο χώρο όμως και αυτό την εξέθεσε με χαρακτηριστικό παράδειγμα το 3ο γκολ των γηπεδούχων που πέτυχε ο Τσαουνά στο 67′ όταν πήρε τη μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του και με ένα σχεδόν ανενόχλητο σπριντ (!!) έφτασε ως τα πέριξ της αντίπαλης περιοχής όπου με ένα συρτό σουτ πέτυχε το 3-0..

Όλα τα υπόλοιπα ήρθαν διαδικαστικά… Το 4-0 από τον Καμπράλ στο 86′ και το φινάλε του ματς δίχως να κρατηθεί ούτε δευτερόλεπτο καθυστέρησης (!) από τον διαιτητή προφανώς ως ένδειξη σεβασμοί στο… δράμα του Ανδρέα Πίρλο και της Σαμπντόρια την ίδια ώρα που εκατοντάδες οπαδοί της στην εξέδρα έβριζαν κι απειλούσαν εν χορώ… Η ομάδα της Γένοβας καλείται να συνέλθει όντας σε δύσκολη θέση στην Serie B ενώ η Σαλερνιτάνα του Πίπο Ινζάκι, ουραγός και δίχως νίκη στην παρούσα φάση στην Serie A (!) τουλάχιστον θα έχει τη γεύση μιας χαράς κι ενός απόμακρου ονείρου ως αντίπαλος της Γιουβέντους στην επόμενη φαση της διοργάνωσης αρχές του Γενάρη…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.