Ιντζάγκι: «Κανείς δεν θα κατέβει στο γήπεδο με το μυαλό του στο Champions League»

Κατηγορηματικός ο προπονητής των νερατζούρι.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι τόνισε πως τα μυαλά όλων είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Φιορεντίνα και όχι στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ίντερ:

Μας λείπουν ακόμη τέσσερα ματς για το φινάλε της σεζόν και θα είναι όλα σημαντικά. Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας είναι ανοιχτός επειδή η Φιορεντίνα έχει αποδείξει πως είναι μία ομάδα που έχει αξία.

Είναι σε μεγάλη φόρμα αλλά δεν θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε ως ομάδα. Δεν πιστεύω ότι κάποιος από εμάς θα κατέβει στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό του το Champions League. Όλοι σκεφτόμαστε το πώς θα ξαναφέρουμε το τρόπαιο στο Μιλάνο.

Έχουμε κάνει θυσίες για να φτάσουμε μέχρι τέλους και θα πρέπει στα κρίσιμα σημεία του τελικού να φανούμε γενναίοι. Τα αποτελέσματα στους δύο τελευταίους μήνες τα πετύχαμε όλοι μαζί. Τα εύσημα πηγαίνουν σε όλους και όχι μόνο στον Ιντζάγκι, στον Χαντάνοβιτς, στον Μαρότα, στον Αουζίλιο ή στον Ζανγκ.

Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε.Ήμασταν άξιοι που μείναμε ενωμένοι και δεν προσπαθήσαμε ποτέ να βρούμε έναν ένοχο όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα για εμάς. Ο τελικός του Champions League ήταν κάτι μή αναμενόμενο για την πλειονότητα αλλά με τους παίκτες μου το πιστεύαμε από την πρώτη κλήρωση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.