Αλέγκρι: «Το Κύπελλο δεν είναι το… κερασάκι, αλλά η τούρτα»

Η Γιουβέντους θέλει να «σώσει» την εφετινή... αποκαρδιωτική σεζόν της στη Serie A (μόλις στην 4η θέση) και στο Champions League (αποκλείστηκε στους «16» από τη Βιγιαρεάλ), με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ (Τετάρτη 11/5, 22:00, Novasports2HD).

Οι «νερατζούρι» νίκησαν τη «Μεγάλη Κυρία» στον τελικό του Super Cup πριν από λίγους μήνες και οι παίκτες του Μάσιμο Αλέγκρι, ψάχνουν τη… ρεβάνς στον τελικό του Coppa d’ Italia προκειμένου να «γλυκάνουν» λίγο τη χρονιά τους.

«Εάν τα προηγούμενα χρόνια αυτό το τρόπαιο μπορούσε να είναι το… κερασάκι, φέτος είναι η τούρτα. Εάν χάσουμε, μπορείτε να πείτε πως είναι καταστροφή.

Απέναντι στην Ίντερ θα είναι δύσκολο το ματς, αλλά μία νίκη θα μας επέτρεπε να βάλουμε ακόμα πιο γερές βάσεις για να είμαστε ανταγωνιστικοί την ερχόμενη σεζόν» τόνισε ο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου, συμπληρώνοντας πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Πάουλο Ντιμπάλα, ενώ αναφέρθηκε και στον Βλάχοβιτς:

«Τα πάει καλά και είναι ήρεμος. Ζητάει πολλά και από τον ίδιο τον εαυτό του, έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Δεν θέλει ποτέ να χάνει και έχει ήδη αποδείξει πως αξίζει να είναι παίκτης της Γιουβέντους. Είναι εδώ και τρεις μήνες μαζί μας και μπορεί μόνο να βελτιωθεί.

Τα νούμερά του είναι καλά στο επίπεδο των γκολ, αλλά είναι δύσκολο στην Ιταλία να έχεις ένα γκολ ανά παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτόν, εκείνος θυμώνει όταν δεν σκοράρει, προσπαθεί πολύ και δείχνει κάθε ημέρα ότι θέλει να βελτιωθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.