Παραμένει αρνητική η Ρεάλ

Μπορεί οι φιναλίστ του κυπέλλου Ισπανίας να επιμένουν ώστε η διεξαγωγή του τελικού να πραγματοποιηθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται αρνητική σε κάτι τέτοιο.

Μπορεί οι φιναλίστ του κυπέλλου Ισπανίας να επιμένουν ώστε η διεξαγωγή του τελικού να πραγματοποιηθεί  στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται αρνητική σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ομοσπονδίας η διοίκηση της «βασίλισσας» δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει το γήπεδο της παρά την επιθυμία των Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα.

«Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι γήπεδο που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν μπορούμε να της επιβάλουμε να το παραχωρήσει εάν δεν επιθυμεί. Θα το θέλαμε αλλά έχει το δικαίωμα να πει όχι» σχολίασε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης, βάζοντας ουσιαστικά ένα τέλος στην επιθυμία των φιναλίστ του Κυπέλλου.

Πλέον Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να καταλήξουν στην έδρα που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, με το Μεστάγια να μοιάζει ως η πιο εφικτή λύση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!