Έκανε το πρώτο βήμα

Η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Πονφεραντίνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τουσ "32" του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Πονφεραντίνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τουσ “32” του Κυπέλλου Ισπανίας. Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα που έφερε την απογοήτευση, οι “μερένχες” πήραν τη νίκη και έκαναν πιο εύκολο το έργο τους ενόψει της ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

Ο Καγεχόν στο 29′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μαδρίτης, η οποία έμεινε με δέκα παίκτες στο 68′ λόγω αποβολής του Αλμπιόλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 74′, ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο διπλασίασε τα τέρματα της “βασίλισσας” και διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης του “Εστάδιο Ελ Τοραλίν”.

Στο “Ραμόν Ντε Καράνθα” αντίθετα, η Βαλένθια έμεινε στο 0-0 με την Κάντιθ, η οποία αγωνίζεται επίσης στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, όπως και η Πονφεραντίνα. Είναι το τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για τις “νυχτερίδες” μετά τις ήττες από την Τσέλσι και την Μπέτις σε Champions League και Πριμέρα Ντιβισιόν αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα στο Κύπελλο Ισπανίας:

Πονφεραντίνα-Ρεάλ 0-2
(29′ Καγεχόν, 74′ Ρονάλντο)

Κάντιθ-Βαλένθια 0-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.