Μέσι και Αρμάνι την κράτησαν ζωντανή (video)

Η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Παραγουάη με τον Μέσι να σκοράρει από την «βούλα» και τον Αρμάνι να αποκρούει πέναλτι, κρατώντας την «αλμπισελέστε» στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Παραγουάη με τον Μέσι να σκοράρει από την «βούλα» και τον Αρμάνι να αποκρούει πέναλτι, κρατώντας την «αλμπισελέστε» στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι έχει έναν πόντο μετά από δύο αγώνες στον Β’ Όμιλο και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει το Κατάρ. Με νίκη θα πάρει την δεύτερη θέση αν η Παραγουάη δεν κερδίσει την αδιάφορη Κολομβία, ενώ ένα τρίποντο με πολλά γκολ μπορεί να της δώσει το εισιτήριο έστω και ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλει στο άλλο ματς του ομίλου.
Η Παραγουάη, άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό, όταν ο Αλμιρόν πήρε τη μπάλα στην κόντρα και πέρασε τον Περέιρα από αριστερά, «σερβίροντας» το 1-0 για τον Σάντσες.



 Στο τέλος του α’ μέρους, η Αργεντινή γλίτωσε από χειρότερους μπελάδες καθώς ο τερματοφύλακάς της Φράνκο Αρμάνι «κλάδεψε» τον Γκονζάλες έξω από την περιοχή, αλλά τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη από τον Βραζιλιάνο διαιτητή Σαμπάιο.



 Ο Σκαλόνι έριξε στη μάχη τον Αγουέρο στο β’ μέρος και μετά από προσπάθειά του στο 51′ ο Μαρτίνες είχε δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο τερματοφύλακας της Παραγουάης Φερνάντες απόκρουσε σουτ του Μέσι. Η φάση έδειχνε να τελειώνει εκεί, αλλά το VAR έδειξε ότι στο πρώτο σουτ του Μαρτίνες, η μπάλα είχε βρει στο χέρι του Πίρις και έτσι στο 57′ ο Μέσι έκανε το 1-1 από τα 11 βήματα.



 Στο 62′, ο Οταμένδι ανέτρεψε τον Γκονζάλες στην περιοχή, ο Σαμπάιο καταλόγισε το πέναλτι, όμως ο Αρμάνι μάντεψε σωστά στην εκτέλεση του παίκτη που κέρδισε την εσχάτη των ποινών και κράτησε το 1-1 με μία επέμβαση που μπορεί να αποδειχτεί «χρυσή».



AΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι, Κάσκο, Πεσέλα, Οταμένδι, Ταγλιαφίκο, Περέιρα (46′ Αγουέρο), Λο Σέλσο, Παρέδες, Ντε Πάουλ (87′ Σουάρες), Μέσι, Μαρτίνες (67′ Ντι Μαρία).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Φερνάντες, Πίρις, Γκόμες, Αλόνσο, Αρσαμένδια, Γκονζάλες (90′ Εσκομπάρ),Σάντσες, Ρ. Ρόχας, Μ. Ρόχας, Αλμιρόν (86′ Ορτίς), Σαντανδέρ (72′ Ρομέρο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.