Μέσι: “Κακοί οι αγωνιστικοί χώροι”

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε τα παράπονά του για τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων που φιλοξενούν το εφετινό Κόπα Αμέρικα και τόνισε πως όλοι τους βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε τα παράπονά του για τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων που φιλοξενούν το εφετινό Κόπα Αμέρικα και τόνισε πως όλοι τους βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θέλησε με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσει τη χαμένη ευκαιρία στη νίκη 2-0 της “αλμπισελέστε” επί του Κατάρ, όταν από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα πολλά μέτρα πάνω από την εστία. 

Ο Μέσι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Όλα τα γήπεδα που έχουμε παίξει έχουν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα αναπηδά πολύ και χρειάζεται πολύ περισσότερη προσοχή στα κοντρόλ. Είναι δύσκολο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο υπό αυτές τις συνθήκες”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για την πρόκριση της Αργεντινής στα προημιτελικά της διοργάνωσης: “Είναι μια ανακούφιση για μας, είχαμε ανάγκη ένα τέτοιο παιχνίδι και μια νίκη για να περάσουμε. Δεν είχαμε περιθώριο λάθους, μας δόθηκε μια επιπλέον ζωή και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία. Θέλαμε πολύ μια νίκη για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να έχουμε ηρεμία. Όμως η συνέχεια είναι δύσκολη και επίσης δεν επιτρέπονται λάθη”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εικόνα της ομάδας του στο ματς με το Κατάρ: “Είναι αλήθεια πως μας αρέσει να παίζουμε με πολλούς παίκτες στην επίθεση, αλλά θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.