Λιονέλ Μέσι: Γράφει ιστορία με την Αργεντινή

Πότε κάνει ένα ρεκόρ ο Ρονάλντο, πότε ο Μέσι. Αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε την τελευταία 15ετία, με τούς τους δύο σούπερ σταρ να βρίσκονται συνέχεια στο προσκήνιο.

Στη νίκη της Αργεντινής απέναντι στην Παραγουάη, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 147 παιχνίδια με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας και έπιασε στην πρώτη θέση, έναν άλλο «θρύλο» της Αργεντινής, τον Χαβιέρ Μαστσεράνο. Μάλιστα ο Μέσι θα έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει πολύ γρήγορα και να γίνει ο πρώτος σε συμμετοχές, στον αγώνα εναντίον της Βολιβίας, την επόμενη εβδομάδα. Με τη νίκη της αυτή η Αργεντινή, «οδηγεί» πλέον την κούρσα στον 1ο όμιλο, με δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Χιλή.

Ο Μέσι βοήθησε επίσης την ομάδα του, να πετύχει κι αυτή το δικό της ρεκόρ. Η νίκη επί της Παραγουάης σηματοδότησε τον 16ο αγώνα της Αργεντινής χωρίς ήττα από τότε που η «Albiceleste» έχασε από τη Βραζιλία το 2019.
Ο Λιονέλ Μέσι, σε αντίθεση με τον Κριστιάνο Ρνάλντο, δεν έχει βιώσει μεγάλες επιτυχίες με την Εθνική του ομάδα, πλην της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις του Copa America , έχασε δύο φορές στον τελικό με αντίπαλο τη Χιλή και το 2019 ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Βραζιλία. Έτσι, αυτό το Copa America ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Μέσι, να κερδίσει ένα τρόπαιο με την εθνική του ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.