Η Κολομβία του Σάντσες

Η Κολομβία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα. Παρακολουθείστε live την αναμέτρηση από το Novasports 1 και το Novasports.gr, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Η Κολομβία του Κάρλος Σάντσες αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Κόπα Αμέρικα. Παρακολουθείστε live από το Novasports 1 και το Novasports.gr, μέσω της υπηρεσίας live streaming, τον μετεγγραφικό στόχο του Ολυμπιακού (21:30).

Οι Κολομβιανοί βλέπουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου και να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με αιχμή του δόρατος τον Ρανταμέλ Φαλκάο και τον Κάρλος Σάντσες να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, η ομάδα του Ερνάν Ντάριο Γκόμες ψάχνει το πρώτο της «τρίποντο» στα γήπεδα της Αργεντινής. Από την άλλη πλευρά, ο Ρικάρντο Λα Βόλπε θέλει οι παίκτες του να παλέψουν για το καλύτερο και να αποκομίσουν εμπειρίες, στην προσπάθεια που καταβάλει για τη δημιουργία μιας νέας εθνικής ομάδας στην Κόστα Ρίκα.

Στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, η Κολομβία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αργεντινή, σε ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ την πρωτιά του ομίλου, ενώ η Κόστα Ρίκα θα αντιμετωπίσει τη Βολιβία, η οποία κατάφερε να πάρει βαθμό (1-1) από τους διοργανωτές, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η Κολομβία αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με τους Μαρτίνες, Ζουνίγκα, Περέα, Γέπες, Αρμέρο, Μπολιβάρ, Γκουαρίν, Αγκιλάρ, Μορένο, Ράμος και Φαλκάο. Από την άλλη πλευρά, η Κόστα Ρίκα αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μορέιρα, Ακόστα, Κάλβο, Ντουάρτε, Σαλβατιέρα, Λεάλ, Γκουζμάν, Μαδριγάλ, Μόρα, Μπρένες και Κάμπελ.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας:

02/07
21:30 Κολομβία-Κόστα Ρίκα (23 δε Αγόστο – Χουχούι)

Η βαθμολογία του Α’ Ομίλου:
1.Αργεντινή 1
2. Βολιβία 1
3. Κόστα Ρίκα 0
4. Κολομβία 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.