Ίντερ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: «Αλύγιστοι» οι Βάσκοι στο «Μεάτσα» και πρώτη θέση (highlights)

Η Ίντερ δεν σκόραρε για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Δ' ομίλου και χωρίς νίκη έμεινε στην δεύτερη φάση.

H Ρεάλ Σοσιεδάδ αποδείχτηκε “αλύγιστη” στο “Μεάτσα” και η “λευκή” ισοπαλία (0-0) με την Ίντερ που έχει μόνο μια ήττα από την Σασουόλο στο καμπιονάτο από τις 27 Σεπτεμβρίου, έφερε τους Βάσκους στην πρώτη θέση του Δ’ όμιλου του Champions League, μετά και από την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής στην πρώτη φάση. Η Ίντερ που έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια του ομίλου, δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ρεμίρο και έμεινε στην 2η θέση, καθώς χρειαζόταν μόνο νίκη στην έδρα της, για να τερμάτιζε στην πρώτη θέση. Αμφότερες είχαν προκριθεί στην φάση των “16”.

Στο 75′ ο Ιάπωνας Κούμπο ντίπλαρε τρείς αντιπάλους τους, μπήκε στην περιοχή και έκανε θεαματική “βουτιά” που ξεγέλασε τον διαιτητή, ο οποίος καταλόγισε πέναλτι, αλλά στην επανεξέταση από το VAR, αντιλήφθηκε το λάθος του και ακύρωσε την αρχική απόφαση του.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Αουγκούστο, Κουαδράδο, Φρατέζι, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (65′ Μπαρέλα), Ντιμάρκο (77 Ντιμάρκο), Τουράμ (65′ Αρναούτοβιτς), Σάντσες (65′ Μαρτίνες).

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπέλδια (77′ Ελουστόντο) , Λε Νορμάντ, Μουνιόθ, Κούμπο, Θουμπιμέντι, Μερίνο, Ζακαριάν (77′ Μαγκουναθελάια) , Σαντίκ (61΄Τουριέντες), Οϊαρθάμπαλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.