Tρελό πανηγύρι στο Χαλ

Η Χαλ Σίτι του Στιβ Μπρους γιορτάζει την επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μετά από ένα δραματικό φινάλε στην Τσάμπιονσιπ.

Η Χαλ Σίτι του Στιβ Μπρους γιορτάζει την επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μετά από ένα δραματικό φινάλε στην Τσάμπιονσιπ.

Οι «τίγρεις» έμειναν στο 2-2 με την Κάρντιφ και έπρεπε να περιμένουν 16 ολόκληρα λεπτά για να δουν αν θα ανέβουν, καθώς το ματς της Γουότφορντ με τη Λιντς που τους ενδιέφερε καθυστέρησε να λήξει λόγω σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα Μποντ.

Με το 1-1 στο συγκεκριμένο ματς η Γουότφορντ χρειαζόταν άλλο ένα γκολ για να ανέβει αυτή, αλλά τελικά το πέτυχε η Λιντς, προκαλώντας την είσοδο χιλιάδων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Χαλ, με το που έγινε γνωστό ότι η Γουότφορντ είχε χάσει.

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο σαν αυτό που ζήσαμε τα τελευταία 15 λεπτά», σχολίασε ο τεχνικός Στιβ Μπρους, ο οποίος ανεβάζει για τρίτη φορά ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά τη Μπέρμιγχαμ το 2002 και το 2007:

«Είχα πει εδώ και εβδομάδες ότι η σεζόν θα είχε δραματικό φινάλε. Η ομάδα έδειξε μεγάλα κότσια και παρ’ όλο που παίζαμε χωρίς στράικερ για τρεις μήνες τα καταφέραμε».

Αρκετοί παίκτες της Χαλ μετά τη λήξη του δικού τους αγώνα αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και περίμεναν τη λήξη του αγώνα της Γουότφορντ για να δουν αν θα πανηγυρίσουν.

«Πίστεψα ότι όλα είχαν τελειώσει και πλέον σκεφτόμουν τα πλέι-οφ. Όμως δεν θα μπορούσα να είχα γράψει καλύτερο σενάριο για το τέλος», παραδέχτηκε ο μπακ της Χαλ Πολ Μακ Σέιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.