Πήρε το ντέρμπι η Νόριτς (video)

Με σκόρερ τον Τζέιμς Μάντισον, η Νόριτς επικράτησε 1-0 της Ίπσουιτς στο East Anglian Derby και "απέδρασε" από το Πόρτμαν Ρόουντ με τους βαθμούς της νίκης.

Με σκόρερ τον Τζέιμς Μάντισον, η Νόριτς επικράτησε 1-0 της Ίπσουιτς στο East Anglian Derby και “απέδρασε” από το Πόρτμαν Ρόουντ με τους βαθμούς της νίκης. 

Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε είχε υπομονή στο παιχνίδι της, άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και κατάφερε να πετύχει το γκολ που ζητούσε με τον 20χρονο Μάντισον στο 59ο λεπτό, ενώ η Ίπσουιτς είχε δοκάρι με τον Κνάντσεν στο 5o λεπτό.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες της Νόριτς να πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς τους τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ, ενώ τα “καναρίνια” διατηρούν την αήττητη παράδοση στα τελευταία εννέα παιχνίδια κόντρα στην Ίπσουιτς και τον άτυπο τίτλο του “Pride of Anglia”. 

Μετά από αυτή τη νίκη, η Νόριτς “σκαρφάλωσε” στην έκτη θέση με 22 βαθμούς και βρίσκεται εντός της “ζώνης” των πλέι οφ, ενώ η Ίπσουιτς έμεινε στους 18 βαθμούς και στην 11η θέση της Τσάμπιονσιπ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.