Λέστερ: Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρέσκα

Ο νέος προπονητής της Λέστερ, Έντσο Μαρέσκα μίλησε για την κατάκτηση του Τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, τα σχέδιά του με τις Αλεπούδες και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις πρόσφατες δυσκολίες της Γιουβέντους εκτός γηπέδου.

Ο 43χρονος Ιταλός προπονητής άφησε το επιτελείο του Πεπ Γκουαρδιόλα για να γίνει ο επόμενος προπονητής της πρόσφατα υποβιβασμένης Λέστερ. Με τη μοναδική του εμπειρία προπονητή να προέρχεται από ένα απίθανο εξάμηνο με την Πάρμα το 2021, ο Μαρέσκα έχει πολλά να αποδείξει.

Μιλώντας στο TuttoJuve, ο Μαρέσκα μίλησε αρχικά για το πώς ένιωθε να κερδίσεις το Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. «Περισσότερο από το συναίσθημα, ήταν η αίσθηση ότι πετύχαμε όλους τους στόχους για τους οποίους δουλέψαμε όλη τη χρονιά. Ήταν πραγματικά υπέροχο συναίσθημα, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά τα επιτεύγματα».

Ο 43χρονος έθιξε γιατί αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Λέστερ. «Η Λέστερ είναι ένας σύλλογος με πολύ γερά θεμέλια, ο στόχος είναι με την πάροδο του χρόνου να δημιουργήσουμε κάτι σημαντικό».

Ο Μαρέσκα αντέδρασε στα διάφορα προβλήματα της Γιουβέντους αυτή τη σεζόν. «Μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι, εύχομαι στον σύλλογο ό,τι καλύτερο. Τα προβλήματα είναι γνωστά μόνο σε όσους ζουν και εργάζονται εκεί εντός του συλλόγου». Τέλος, ο Μαρέσκα ρωτήθηκε για την ιδέα να δει τους Ντούσαν Βλάχοβιτς και Φεντερίκο Κιέζα στην Πρέμιερ Λιγκ. «Είναι δύο κορυφαίοι παίκτες, για μένα μπορούν να παίξουν οπουδήποτε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.