Ονειρεμένο ματς για την Νόριτς (video)

Το σενάριο που είχε ονειρευτεί ο κόουτς Ντάνιελ Φάρκε για τον αγώνα της Νόριτς με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Το σενάριο που είχε ονειρευτεί ο κόουτς Ντάνιελ Φάρκε για τον αγώνα της Νόριτς με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. 

Μετά από επτά ματς χωρίς νίκη ο κόουτς ήθελε η ομάδα του να νικήσει με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με τον βασικό επιθετικό του, τον Νέλσον Ολιβέιρα να σκοράρει μετά από εννέα αγώνες! 

Όλα συνέβησαν με την ομάδα του μάλιστα να ανατρέπει το σκορ. Ολα, εκτός από ένα… η ομάδα του έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο. 

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ προηγήθηκε με τον Ρόουντς, στην πρώτη και μοναδική σημαντική τελική προσπάθειά της στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όμως έμεινε μπροστά στο σκορ γιατί ο Ολιβέιρα συναντήθηκε ξανά με την γκαντεμιά αλλά βρήκε και απέναντι του δις τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Γουέστγουντ. 

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ξανά στην Νόριτς η οποία γύρισε το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Μάντισον. Γκολ ισοφάρισης στο 54ο λεπτό και ασίστ για το γκολ προβάδισμα από τον Κλόζε στο 68ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις ο Ολιβέιρα έσπασε την κακοδαιμονία σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι. 

Νίκη 3-1 για την Νόριτς. Πρώτο τρίποντο μετά από επτά ματς και παράλληλα πρώτη ήττα για την Σέφιλντ Γουένσντεϊ του Κάρλος Καρβαλιάλ μετά από επτά αγώνες.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.