Μπρίστολ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Οι “λεπίδες” κράτησαν την 6η προνομιούχο θέση, παρά την ισοπαλία (hls)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή μπάλας και τις ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 1-1 στο Μπρίστολ απέναντι στην Σίτι, κρατώντας όμως την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Γιουνάιτετ, αλλά το καθαρό μυαλό έλειψε στην τελική προσπάθεια. Στο 10′ ο Γκιμπς-Ουάιτ είδε τον Μπέντλεϊ να τον σταματά στο τετ α τετ, ενώ τόσο ο Μπέργκε, όσο και ο Μπάλντοκ ήταν άστοχοι απέναντι στον γκολκίπερ της Σίτι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Σεμένιο να φεύγει στο ανοιχτό γήπεδο και να βρίσκει τον Μάρτιν στην περιοχή για το 1-0. Η Σίτι είχε ένα 10λεπτο που εκμεταλλεύτηκε το “πάγωμα” της Σέφιλντ και έβγαλε φάσεις με Σεμένιο και Μάρτιν να αστοχούν.

Στο 61′ ο Γκιμπς-Ουάιτ με αεροπλανικό οριζόντιο ψαλίδι ισοφάρισε μετά την ασταθή επέμβαση του Μπέντλεϊ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το 1-2, αλλά αυτοί που έχασαν ευκαιρίες ήταν οι γηπεδούχοι με τους Μάρτιν και Γουέλς να αστοχούν.

Ο βαθμός επέτρεψε στην Σέφιλντ να παραμείνει στην 6η θέση, 1 βαθμό μπροστά από την Μίλγουολ και 3 πάνω από Μίντλεσμπρο, ΚΠΡ και Μπλάκμπερν, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του μαραθωνίου της Championship.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.