Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 0-0 : Στα ίδια δεδομένα χωρίς ουσία… (hls)

Ιδόπσλο χωρίς γκολ το ματς στο Σέφιλντ με την Γιουνάϊτεντ να μένει στα όρια των πλέι οφ της ανόδου και την Μπόρνμουθ ακόμα πιο κοντά στην Πρέμιερ Λιγκ της νέας σεζόν

Το σημαντικότερο ματς της 41ης αγωνιστικής στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ, δεν έφερε νέα δεδομένα στις προσδοκίες των ομάδων που αναμετρήθηκαν Μπράμελ Λέϊν του Σέφιλντ όμως τόσο οι «λεπίδες» όσο και η Μπόρνμουθ προσπάθησαν, στο μέτρο του δυνατού να φτάσουν στο κάτι παραπάνω δίχως όμως αποτέλεσμα..
Καλύτερη στο πρώτο μέρος η Γιουνάϊτεντ με 3-4 καλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του εξαιρετικού Τράβερς και πιο κοντά στο γκολ, από την λανθασμένη εκτίμηση του αμυντικού Κέλι ο οποίος προσπαθώντας να απομακλύνει, στο 25’, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του!
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν πιο ψηλά τις γραμμές στο χώρο, παίρνοντας με αυτή την πίεση, περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους.
Πιο επικίνδυνοι ως το 75ο λεπτό, αλλά όταν ο Σκοτ Πάρκερ και οι παίκτες του, άρχισαν να συμβιβάζονται στην ιδέα του ενός βαθμό λίγο έλλειψε να «πληρώσουν» ακριβά την χαλαρότητά τους!
Η ομάδα του Σέφιλντ έβαλε ρίσκο στο φινάλε και λίγο έλειψε να δικαιωθεί! Στο 84’ ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει πέναλτι – το οποίο με VAR μάλλον θα περνούσε απαρατήρητο – όταν ο Φίλιπς κλώτσησε στα… «γεμάτα» το πόδι του επιθετικού Γκιμπς Γουάιτ, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα αστόχησε ξεχασμένος (!!) από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Κροάτης αμυντικός Ουρέμοβιτς.
Η Μπόρνμουθ παρέμεινε σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του απευθείας «εισιτηρίου» για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ έχει ακόμα δύσκολο δρόμο προκειμένου να «τρυπώσει» στις θέσεις των πλέϊ-οφ της ανόδου….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.