Γκαλιάνι: «Δύσκολα για Μήτρογλου»

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι σε διαλόγους που είχε με οπαδούς της Μίλαν έξω από το προπονητικό κέντρο του Μιλανέλο αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι σε διαλόγους που είχε με οπαδούς της Μίλαν έξω από το προπονητικό κέντρο του Μιλανέλο αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sky Sports, ο ισχυρός άνδρας των μεταγραφικών των «ροσονέρι», απάντησε σε ερωτήσεις των «τιφόζι» για τα μεταγραφικά μετά την παραχώρηση του Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ και όταν του ανέφεραν το όνομα του Έλληνα επιθετικού, είπε απλά τη λέξη «δύσκολο», χωρίς να επεκταθεί.


Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα Panorama.it, οι μετοχές του Έλληνα επιθετικού έχουν πέσει όσον αφορά τους «ροσονέρι», με τους εκπροσώπους του παίκτη να αναφέρουν στο site πως το ενδιαφέρον της Μίλαν ήταν απλά φήμη.


Την ίδια ώρα, η εφημερίδα Messaggero Veneto αναφέρει πως στο κόλπο για την απόκτηση του Μήτρογλου είναι και η Νάπολι. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα γράφει πως η Ουντινέζε μπορεί να αποκτήσει από τους «παρτενοπέι» τον Ντουβάν Ζαπάτα, καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του «Μητρογκόλ», έχοντας πάρει το «οκ» του ιδιοκτήτη Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για να προχωρήσει στην απόκτησή του από τη Φούλαμ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.