Μπρέντφορντ – Σουόνσι 2-0: “Άγριες μέλισσες”… (hls)

Η Μπρέντφορντ ξόρκισε την κατάρα των play-offs καταφέρνοντας στη 10η συμμετοχή της σε αυτά να προβιβασθεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ ήταν κυριαρχική στον τελικό του Γουέμπλεϊ, χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους της.

Η Μπρέντφορντ κατάφερε να μετατρέψει την απογοήτευση του χαμένου περυσινού τελικού σε έμπνευση για μια εξαιρετική χρονιά που την οδήγησε ξανά στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια διεκδίκηση. Αυτή τη φορά η Σουόνσι δεν αποδείχθηκε … Φούλαμ.

Η Μπρέντφορντ άρχισε με εντυωσιακό τρόπο το ματς, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο με τον Ιβάν Τόουνι, που είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι φανταστικό σουτ στο 21ο λεπτό.

Ωστόσο είχε προλάβει να πετύχει το 33ο τέρμα του φέτος στην Τσάμπιονσιπ, καθώς εκτέλεσε στο δέκατο λεπτό το πέναλτι που έκανε ο Φρέντι Γούντμαν στον Μπραϊάν Μπεμό, πριν ο Εμιλιάνο Μαρκόντες στο εικοστό λεπτό ολοκληρώσει με ωραίο πλασέ καταπληκτική αντεπίθεση.

Η Σουόνσι προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, μετέτρεψε την επιθυμία της σε ένταση, όχι όμως και σε πίεση για την άμυνα της Μπρέντφορντ. Η εξάρτηση της στο σκοράρισμα από τον Αντρέ Αγιού ήταν εμφανής στο ματς, με τον Γκανέζο να παράγει τις δύο σημαντικότερες στιγμές της στο κλείσιμο του πρώτου μέρους και στις αρχές του δεύτερου.

Η Μπρέντφορντ διαχειρίστηκε το προβάδισμα της στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έγινε ακόμη ευκολότερο από το 65ο λεπτό καθώς η Σουόνσι έμεινε με δέκα λόγω της κόκκινης κάρτας του Τζέι Φούλτον για μαρκάρισμα στον Ματίας Γένσεν.

Το τελευταίο σφύριγμα σήμανε την επιστροφή των “μελισσών” στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 73 χρόνια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.