Η Χόφενχαϊμ “τιμώρησε” την Ντόρτμουντ (video)

Η Χόφενχαϊμ με γκολ των Αντεμιάν και Κράμαριτς στα τελευταία λεπτά νίκησε 2-1 την Ντόρτμουντ η οποία δεν μπόρεσε σε άλλο ένα ματς να διαχειριστεί το προβάδισμα και τα όποια πλεονεκτήματά της

Η Ντόρτμουντ έχασε την ευκαιρία να μείνει σε τροχιά κορυφής σε ένα ματς που έδειξε, παρά τις έντονες – και πάλι ανασφάλειές της – να ελέγχει ως ένα σημείο στο Χόφενχαϊμ.
Όμως σε άλλο ένα ματς η ομάδα του Φανβ φάνηκε ανέτοιμη να διαχειριστεί το ρίσκο των αντιπάλων της κι όταν η ίδια χρειάστηκε να βάλει αυτή το ρίσκο στο φινάλε, έπαθε τα χειρότερα!
Ο Γκέτσε στο 17ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην Ντόρτμουντ και την απαραίτητα ψυχολογική διάθεση για την λογική αντεπίθεση των γηπεδούχων.
Έτσι κύλησε το παιχνίδι στην συνέχεια με την Χόφενχαϊμ να πιέζει όλο και πιο ψηλά και τους φιλοξενούμενους να μην αξιοποιούν τους ανοιχτούς χώρους!
Το γκολ της ισοφάρισης από τον Αρμένιο Ανταμιάν στο 79ο λεπτό άλλαξε την εικόνα του αγώνα και προπάντων την ψυχολογία των δύο ομάδων.
Έτσι φτάσαμε στο 87ο λεπτό όταν ο Κράμαριτς διαμόρφωσε το τελικό 2-1 αφήνοντας την Ντόρτμουντ βυθισμένη στους φετινούς της προβληματισμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.