Τα στιγμιότυπα της 15ης αγωνιστικής στην Bundesliga (videos)

Εντυπωσιακές νίκες για Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Λειψία, πρώτο "τρίποντο" για τη Χέρτα έπειτα από δύο και πλέον μήνες!

Γκολ και θέαμα στους επτά από τους συνολικά εννιά αγώνες της 15ης αγωνιστικής στο γερμανικό πρωτάθλημα με το … κοντέρ να σταματάει στα 25 γκολ! Σημεία αναφοράς η άνετη νίκη της πρωτοπόρου Λειψίας, το … ξέσπασμα της Μπάγερν παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κι η νέα – εντυπωσιακή – επικράτηση της Ντόρτμουντ. 

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 

Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ 2-4

Βίοι … αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι γηπεδούχοι γνώρισαν την τρίτη τους ήττα (σ.σ. δεύτερη διαδοχική) στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, εν αντιθέσει με τους Βαυαρούς που πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη και τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς με το εντυπωσιακό αυτήν τη φορά 2-4 (14΄ Σκοβ, 80’ Λοκάντια – 11’, 51’ Μαξ, 56’ Γιάνσεν, 85’ Ιάγο)

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 

Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης 6-1

Το εντελώς ασυνήθιστο για τα δεδομένα των Βαυαρών αρνητικό σερί των δύο διαδοχικών ηττών έλαβε τέλος και μάλιστα με το εντυπωσιακό 6-1 (45+4’, 72’ Λεβαντόφσκι, 45’, 63’, 78’ Κοουτίνιο, 75’ Μίλερ – 24’ Ράσιτσα)! Απλώς η Βέρντερ έκανε το λάθος να … προηγηθεί. 

Κολωνία – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-0

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στην Κολωνία από την ομώνυμη ομάδα που εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη εμφάνιση της Μπάγερ, είχε υπομονή στο παιχνίδι της κι όταν είδε στο 62’ τον Ντράγκοβιτς ν’ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα πίστεψε και πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη που τη βοήθησε να ξεκολλήσει από τον πυθμένα της βαθμολογίας. Στο 73’ ο Κόρντομπα έκανε το 1-0, στο 77’ ο Μπέιλι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη αφήνοντας την ομάδα του με εννιά (!) ποδοσφαιριστές και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπορνόφ στο 84’.

Μάιντς – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-4

Δυναμικό «παρών» βροντοφώναξε η φορμαρισμένη Ντόρτμουντ για τη διεκδίκηση του τίτλου περνώντας πολύ εύκολα – όπως μαρτυρά και το σκορ – 0-4 (32’ Ρόις, 66’ Σουλτζ, 69’ Αζάρ, 84’ Σουλτζ) από την έδρα της Μάιντς. 

Πάντερμπορν – Ουνιόν Βερολίνου 1-1

Ούτε τώρα κατάφερε η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ να … τριτώσει τις μέχρι τώρα νίκες της, μένοντας στο 1-1 (33’ Πρέγκερ – 7’ Ίνγκβαρτσεν), που σε συνδυασμό με τη νίκη της Κολωνίας την έφερε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Χέρτα Βερολίνου – Φράιμπουργκ 1-0

Σημαντική βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Χέρτα νικώντας τη Φράιμπουργκ 1-0 χάρη στο γκολ του Ντάριντα στο 53’. Ήταν το πρώτο απόλυτα θετικό αποτέλεσμα για τους Βερολινέζους έπειτα δύο μήνες και δέκα ημέρες!

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Λειψία 0-3

Κανένα πρόβλημα για την πρωτοπόρο Λειψία στο Ντίσελντορφ, καθώς από νωρίς έθεσε τους όρους της στο ματς με τον Σικ ν’ «ανοίγει» το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό και τους Βέρνερ, Μουκιέλε, στο 58’ (πεν.) και 75’ αντίστοιχα να εδραιώνουν την επικράτησή της. 

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 

Βόλφσμπουργκ – Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ (16.30)

Σάλκε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19.00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.