Επίσημο: Προπονητής της Μπάγερν ο Κομπανί

Ο Βενσάν Κομπανί θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι Βαυαροί ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 38χρονο Βέλγο τεχνικό.

Ο Βενσάν Κομπανί θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι Βαυαροί ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 38χρονο Βέλγο τεχνικό.

Ο Κομπανί υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και θα ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει ο γερμανικός σύλλογος για την επανάκτηση των σκήπτρων της ασπίδας στη Bundesliga.

“Ανυπομονώ για την πρόκληση που έχω μπροστά μου με τη Μπάγερν. Είναι μεγάλη τιμή που μπορώ να δουλέψω για αυτόν τον σύλλογο, Η Μπάγερν είναι ένας θεσμός στο διεθνές ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να έχουμε κατοχή μπάλας, να είμαστε δημιουργικοί και να είμαστε επιθετικοί και με αυτοπεποίθηση στο γήπεδο. Τώρα θέλω να κάνω τα βασικότερα πράγματα: Να δουλέψω με τους παίκτες και να χτίσουμε μια ομάδα. Και όταν θα έχουν μπει οι βάσεις, τότε θα ακολουθήσει και η επιτυχία.”, ανέφερε ο Κομπανί στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής των Βαυαρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.