Mπόχουμ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3: Τζόλη εσύ σούπερ σταρ…(highlights)

Η εκπληκτική Φορτούνα νίκησε με 3-0 την Μπόχουμ στον πρώτο αγώνα μπαράζ στη Γερμανία στο "Vonovia Ruhrstadion" και μόνο με θαύμα θα χάσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Μαγικός Τζόλης, ήταν παρών και στα τρία γκολ! Η ρεβάνς τη Δευτέρα στο Ντίσελντορφ, στις 21.30 απευθείας στο Novasports. 

Η εκπληκτική Φορτούνα νίκησε με 3-0 την Μπόχουμ στον πρώτο αγώνα μπαράζ στη Γερμανία στο “Vonovia Ruhrstadion” και μόνο με θαύμα θα χάσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Μαγικός Τζόλης, ήταν παρών και στα τρία γκολ! Η ρεβάνς τη Δευτέρα στο Ντίσελντορφ, στις 21.30 απευθείας στο Novasports. 

Η ομάδα της Bundesliga1 Μπόχουμ θέλει να αποφύγει υποβιβασμό για πρώτη φορά από το 2021, ενώ η ομάδα της Bundesliga2 Φορτούνα του σκόρερ 22 γκολ στο πρωτάθλημα Τζόλη (από τα 72 της ομάδας του, πρώτη επίθεση στην κατηγορία) θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία μετά το 2020, κάτι που έκανε σε μπαράζ το 2012 με αντίπαλο τη Χέρτα.

To 0-1 με αυτογκόλ του Χόφμαν για την Φορτούνα μετά από κόρνερ στο δοκάρι του Τζόλη στο 13΄ σε ματς κλειστό στο πρώτο μέρος και με την Μπόχουμ μπλοκαρισμένη στην ανάπτυξή της να απειλεί μόνο από στατικές φάσεις τον Καστενμάιερ. Δοκάρι ο Μπερνάρντο στο 15′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Στέγκερ.

Το 0-2 ο Κλάους από μαγική ασίστ του Τζόλη για να κλείσει το σκορ ο Ένγκελχαρτ στο 72΄μετά από απομάκρυνση του Λούτε σε φάουλ του Τζόλη που ήταν παρών και στα τρία γκολ της ομάδας του!

Mπόχουμ: Λούτε, Πάσλακ, Όρντετς, Σλότερμπεκ, Μπερνάρντο, Oστερχάγκε, Μπέρο, Ασάνο, Στέγκερ, Βίτεκ, Χόφμαν
Φορτούνα Ντίσελντορφ: Καστενμάιερ, Τζίμερμαν, Όμπερντορφ, Ντε Βάις, Ιγιόχα, Κλάους, Τανάκα, Ένγκελχαρντ, Σομπότκα, Τζόλης, Φερμέι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.