Παίκτης της Ούλμ για Bundesliga

Η εκπληκτική σεζόν του Σιένσα στην Ούλμ έχει ανταμείψει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ με μεταγραφή στη Χαϊντενχάιμ.

Η μεταγραφή του Λεονάρντο Σιένσα είχε προκαλέσει αμφιλεγόμενες απόψεις, όταν η Ούλμ απέσπασε την υπογραφή του το περσινό καλοκαίρι. Ωστόσο, η επίδοσή του Βραζιλιάνου εξτρέμ τη φετινή σεζόν στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας (12 γκολ και 17 ασίστ), οδήγησαν την Ούλμ στην άνοδο της στη δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου και τον ίδιο να παίρνει ακόμα μια επιβράβευση.

Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη στη Bundesliga, Χαϊντενχάιμ, έχει κλείσει την μεταγραφή του. Ο ίδιος, από την μεριά του, είπε ότι ήταν κολακευμένος από το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου, με τον ίδιο να ανυπομονεί να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου.

«Με τον Λέο καταφέραμε να κερδίσουμε μια από τις σπουδαίες ανακαλύψεις της φετινής σεζόν της τρίτης κατηγορίας για την ομάδα μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι έχει τη δυνατότητα να αποδείξει τις εξαιρετικές του ικανότητες και στην Bundesliga», δήλωσε ο Ρόμπερτ Στράους, επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της Χαϊντενχάιμ, για να προσθέσει: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της τρέχουσας ομάδας του και τώρα φέρνει ένα νέο στοιχείο στο επιθετικό μας παιχνίδι.»

Ο Σιένσα είναι ήδη το έκτο νέο απόκτημα της Χαϊντενχάιμ, μετά τους  Νιχάους, Λούκα Κέρμπερ, Σιρλόντ Κοντέ, Χόνσακ και Μπρούνιγκ για την ερχόμενη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.