Μπ. Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουρκ 2-1: Αήττητη πρωταθλήτρια και τώρα στο μυαλό της οι τελικοί (videos + highlights)

«Αυλαία» στη «BayArena» και στέψη για την αήττητη πρωταθλήτρια!

Σε έναν αγώνα με χαρακτήρα φιέστας, η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε την Άουγκσμουργκ. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο επικράτησε με 2-1 επί της Άουγκσμπουρκ και τώρα στρέφει την προσοχή της στους δύο τελικούς σε Γερμανία και Ευρώπη.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και πέτυχαν το γκολ πολύ γρήγορα με τον Αντλί να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κούμπεκ και τον Μπονιφέις να ανοίγει το σκορ για τις «ασπιρίνες» στο 12’. Λίγα λεπτά μετά η Λεβερκούζεν διεύρυνε το προβάδισμα της με τον Άντριχ να κάνει με «τακουνάκι» το 2-0, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το προβάδισμα που είχαν από το πρώτο ημίχρονο. Η Άουγκσμπουργκ, ωστόσο μείωσε σε 2-1 με τον Κόμουρ στο 62’. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η Λεβερκούζεν έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο Γερμανικό πρωτάθλημα αήττητη, κοιτώντας τώρα τους τελικούς τόσο στο Γερμανικό κύπελλο, όσο και στο Europa League.

Οι συνθέσεις:

Μπ. Λεβερκούζεν (Τσ.Αλόνσο): Χράντετσκι- Κοσουνού, Τα, Ταπσόμπα- Φρίμπονγκ, Άντριχ, Παλάσιος, Γκριμάλντο- Χόφμαν, Αντλί, Μπονιφέις

Άουγκσμπουργκ (Γ. Τόρουπ): Κούμπεκ- Πέντερσεν, Γκουβελέου, Ουντοκάι, Ιάγο- Ντορς, Μάιερ, Μπράιτχαουπτ, Κόμουρ- Τίετς, Ντεμίροβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.