Άιντραχτ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-5: Το αήττητο πρωτάθλημα είναι κοντά! (highlights)

Η απίθανη αρμάδα του Αλόνσο πέρασε κι από την Φρανκφούρτη και πλέον απέχει δύο αγώνες από το να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Γερμανίας που κατακτάει πρωτάθλημα δίχως ήττα!

Ο τιμωρημένος -συμπλήρωσε κάρτες- Τσάμπι Αλόνσο παρέταξε την Μπάγερ Λέβερκουζεν με 8 αλλαγές συγκριτικά με τον πρώτο ημιτελικό του Europa League κόντρα στη Ρόμα την περασμένη Πέμπτη και είδε τον Τζάκα με υπέροχο πλασέ να ανοίγει το σκορ στο 13′.

Η Άιντραχτ, η οποία με νίκη εξασφάλιζε από αυτή την αγωνιστική ευρωπαϊκό εισιτήριο, ισοφάρισε με τον Εκιτίκε στο 33′ και στο 42′ είχε μεγαλειώδη ευκαιρία να φτάσει στην ανατροπή αλλά ο Μαρμούς αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Χράντετσκι, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα και να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τους πρωταθλητές με δυνατή κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος παρά την πίεση της Άιντραχτ η κυνική πρωταθλήτρια Γερμανίας κατάφερε να πετύχει κι άλλα 3 γκολ, στο 58′ με πέναλτι του Παλάσιος, στο 77′ με τον Φρίμπονγκ και στο 89′ με ένα ακόμη πέναλτι του Μπόνιφεϊς.

Την προσεχή Πέμπτη η Μπάγερ έχει μπροστά της τον δεύτερο ημιτελικό του Europa League με τη Ρόμα (μετά το 0-2 στην Ιταλία) ενώ στις 25 παίζει στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με την Κάιζερσλαουτερν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.