Η Μπάγερν καταρρέει, ο Κέιν διαπρέπει! (pics+vid)

Φαίνεται ότι δεν το έχει η μοίρα του Χάρι Κέιν να πανηγυρίζει τίτλους. Ποιος θα το περίμενε όταν ήρθε το καλοκαίρι στο Μόναχο, ότι μία ομάδα που έχει σαρώσει τους τίτλους τα προηγούμενα χρόνια θα βίωνε μία τέτοια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Έχασε αρχικά το Σούπερ Καπ Γερμανίας, αποκλείστηκε στη συνέχεια από το Κύπελλο, με ήττα από τη Ζααρμπρίκεν, ομάδα 3ης κατηγορίας και στο πρωτάθλημα βρίσκεται 16 ολόκληρους βαθμούς πίσω από το εκπληκτικό συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο. Μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στην ομάδα του Τούχελ είναι το Champions League, αλλά μοιάζει απίθανο με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Σε αντίθεση με τη Μπάγερν ο Χάρι Κέιν διάγει την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του. Στη νέα ήττα από τη Χάντενχαϊμ, ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, έγινε ο πρώτος παίκτης στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης που καταγράφει 50 γκολ και ασίστ την εφετινή σεζόν.
Ο Κέιν έβαλε τη Μπάγερν μπροστά στο σκορ μετά από 38 λεπτά και σημείωσε το 38ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις για τη Μπάγερν φέτος. Ο Άγγλος επιθετικός, που δεν είναι γνωστός μόνο για τα γκολ του αλλά και για τη δημιουργικότητά του, έχει επίσης καταγράψει άλλες 12 ασίστ.

Από την εντυπωσιακή μεταγραφή του στους πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα το περασμένο καλοκαίρι, ο Άγγλος έχει αποδώσει με συνέπεια και έχει σπάσει αμέτρητα ρεκόρ. Το τελευταίο του κατόρθωμα τον τοποθετεί πάνω από οποιονδήποτε άλλο επιθετικό στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και για άλλη μια φορά, αποδεικνύει ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων παικτών στον κόσμο.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΡΕΚΟΡ
Ο Κέιν απέχει πλέον μόλις εννέα γκολ από το ρεκόρ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 41 γκολ σε μία μόνο σεζόν στην Bundesliga. Ο Κέιν έχει πετύχει 32 γκολ στα πρώτα 28 παιχνίδια της Bundesliga και, με έξι παιχνίδια να απομένουν για τη σεζόν, θα έχει τα μάτια του στραμμένα στο ρεκόρ.
Ο Κέιν επιστρέφει στο βόρειο Λονδίνο την Τρίτη, καθώς η ομάδα του ταξιδεύει στο Emirates για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στον προημιτελικό του Champions League. Ο πρώην αστέρας της Τότεναμ έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον παίκτη στα ντέρμπι με τους «κανονιέρηδες» και θα ονειρεύεται άλλο ένα με τη Μπάγερν σε αυτόν τον πρώτο προημιτελικό. Σε 19 παιχνίδια απέναντι στην ομάδα του Αρτέτα, ο 30χρονος επιθετικός, μετράει 14 γκολ και 3 ασίστ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.