Χοφενχάιμ-Άουγκσμπουργκ 3-1: Ξανά στο “κόλπο” της Ευρώπης

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην " PreZero Arena", η Χόφενχαϊμ, επιβλήθηκε 3-1 της Αόυγκσμπουργκ και την έπιασε στην 7η θέση (μαζί και η Φράιμπουργκ), σε μία συναρπαστική μάχη που μαίνεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και κατάφεραν μέσα σε τρία λεπτά να σκοράρουν δύο φορές. Στο 17ο λεπτό, μετά την ασίστ του Καντεράμπεκ, ο Βεχορστ άνοιξε το σκορ και λίγο αργότερα ο Κράμαριτς με ωραίο δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-0.

Στην επανάληψη η Άουγκσμπουργκ μεταμορφώθηκε κια έχασε αρκετες ευκαιρίες μέχρι να καταφέρει να μειώσει σε 2-1, στο 61ο λεπτό με τον Ντεμίροβιτς. Κομβική αποδείχτηκε η φάση του 80ου λεπτού, όταν ο Πφάιφερ έκανε την κεφαλιά, δεύτερη από τον Μπέλιο και με τον Μπάουμαν εξουδετερωμένο, ο Βέχορστ βρέθηκε πάνω στη γραμμή και έδιωξε με κεφαλιά τη μπάλα μακριά. Στο 90ο λεπτό, δεύτερη ασίστ από τον Καντεράμπεκ για τον Μπεμπού, ο Τογκολέζος που σκόραρε μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.