Mπάγερ Λεβερκούζεν: Πότε μπορεί να εξασφαλίσει τον τίτλο;

H Mπάγερ Λεβερκούζεν είναι πιο κοντά από ποτέ στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στην Bundesliga. Πότε μπορεί να τον εξασφαλίσει μαθηματικά και πότε θα σηκώσει τη «σαλατιέρα»;

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, με άλλη μία ανατροπή, κέρδισε το Σάββατο τη Χόφενχαϊμ, παρέμεινε αήττητη μετά απο 27 αγωνιστικές στο γερμανικό πρωτάθλημα και αύξησε στους 13 πόντους τη διαφορά της από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου, που ηττήθηκε εντός έδρας από την Ντόρτμουντ.

Με επτά αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη της σεζόν, οι «ασπιρίνες», χρειάζονται πλέον μόλις εννέα πόντους, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.

Αν υποτεθεί ότι η Μπάγερν δε θα κάνει κάποια γκέλα στις δύο επόμενες αγωνιστικές, αν η Λεβερκούζεν κερδίσει τα δύο προσεχή ματς, με Ουνιόν Βερ. εκτός έδρας (6/4) και Βέρντερ Βρέμης εντός (14/4), τότε μπορεί να σφραγίσει μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, την 30ή Αγωνιστική, αν κερδίσει στην έδρα της Ντόρτμουντ, την Κυριακή 21 Απριλίου.

Αν η Μπάγερν χάσει πόντους στα δύο προσεχή ματς με Χάιντενχαϊμ και Κολωνία, η Μπάγερ, μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια, το νωρίτερο την 29η Αγωνιστική, εντός απέναντι στη Βέρντερ.

Όπως και να’ χει, αν δεν υπάρξει η μεγαλύτερη κατάρρευση όλων των εποχών στην Bundesliga, η Μπάγερ θα σηκώσει για πρώτη φορά τη «σαλατιέρα», την τελευταία αγωνιστική, μπροστά στον κόσμο της, απέναντι στην Άουγκσμπουργκ (18/5).

Να σημειωθεί, ότι η ομάδα του Αλόνσο, διεκδικεί ακόμα και τρεμπλ, καθώς την Τετάρτη (3/4), παίζει εντός με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, ενώ στις 11 και 18 Απριλίου, αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ, για τα προημιτελικά του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.