Λεβερκούζεν-Χοφενχάιμ 2-1: Το αήττητο καλά κρατεί με νέα απίθανη ανατροπή (highlights)

Με δύο γκολ στο τέλος η Λεβερκούζεν βρήκε τη λύση κόντρα στη Χοφενχάιμ και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο της Bundesliga.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε ακόμη μία τεράστια ανατροπή την εφετινή σεζόν και παρέμεινε αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στη λήξη της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα… από τα χέρια της Χοφενχάιμ και να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή της Bundesliga από την δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

Ο «καυτός» Μπάιερ «πάγωσε» την «Bay Arena» 

Σε ένα πρώτο μέρος στο οποίο η Μπάγερ Λεβερκούζεν κυριάρχησε, η Χοφενχάιμ ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί. Στην πρώτη της τελική στο παιχνίδι στο 33ο λεπτό, η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτζο, βρήκε δίχτυα με τον «καυτό» Μαξ Μπάιερ. Ο Γερμανός επιθετικός σκοράρει για πέμπτη φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια του στη Bundesliga και φτάνει τα 13 συνολικά στη σεζόν.  

Το έκανε ξανά η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, πίεσε ασφυκτικά την Χοφενχάιμ και κατάφερε με δύο γκολ από τους Άντριχ και Σικ στο 88ο και το 91ο λεπτό να πάρει μια ακόμη τεράστια νίκη που την κρατά με… άνεση στην κορυφή της Bundesliga.

Το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο θέλει ακόμη τέσσερεις νίκες για να «κλειδώσει» και μαθηματικά τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Ταπσόμπα (Στάνισιτς 86′), Ταχ, Ινκαπιέ (Ιγκλέσιας 71′), Φριμπόνγκ (Τέλα 86′), Άντριχ, Τσάκα, Γκριμάλντο, Χόφμαν (Αντλί 58′), Βιρτζ, Σικ.

Χοφενχάιμ: Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Καμπάκ, Γκρίλιτς, Ντρέξλερ, Τζούρασεκ, Κράμαριτς (Πρόμελ 58΄), Σταχ, Τοχουμτσού (Γκέιγκερ 73′), Μπάιερ (Μπεμπού 73′), Βέγκχορστ (Μπούτλερ 78′). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.