Ντόρτμουντ: Ο Αλέ μίλησε για τη δύσκολη περιπέτειά του

Ο Σεμπαστιάν Αλέ αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο και τόνισε πως έγινε διαφορετικός άνθρωπος.

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ δήλωσε πως είχε περισσότερο θυμό το πρώτο διάστημα, που διαγνώστηκε και πως σταδιακά κατάφερε να αποδεχτεί το πρόβλημα και να προσπαθήσει να το ξεπεράσει.

Αρχικά, ο Αλέ δήλωσε: «Το έλεγξα αρκετές φορές με τον φυσικοθεραπευτή μου και δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα αλλά ο πόνος δεν έφυγε. Ζήτησα από τους γιατρούς της Ντόρτμουντ να κάνω ένα ηχοκαρδιογράφημα και είδαν πως υπάρχει κάτι που πίεζε την κοιλιά μου. Το ελέγξαμε την άλλη μέρα και ανακάλυψαν τον όγκο. Μου είπαν πως έπρεπε να εγχειριστώ και πως μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την επόμενη ημέρα. Ήξερα πως είναι καρκίνος. Είναι μία σκληρή λέξη και τρομάζει τους πάντες, κανείς δε θέλει να τον έχει, όμως όταν το πάθεις, αποκτάς περισσότερες γνώσεις γι αυτό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Γίνεσαι διαφορετικός άνθρωπος αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς αλλά υποφέρεις. Οι άνθρωποί σου προσπαθούν να κρύψουν τη θλίψη τους και το συναίσθημα, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Γίνεσαι λιγότερο υπομονετικός, πιο θυμωμένος και πιο συναισθηματικός. Η επικοινωνία με τους δικούς σου είναι το παν. Έχω λάβει μηνύματα από ανθρώπους που έλεγαν πως εξαιτίας της δικής μου εμπειρίας, ανακάλυψαν πως κάτι τους συμβαίνει. Είμαι πολύ περήφανος γνωρίζοντας πως βοήθησα έστω και έναν άνθρωπο. Γι αυτό έφτιαξα το ντοκιμαντέρ. Ήθελα να δείξω τη ζωή μου παρόλο που ήμουν άρρωστος. Ο καθένας μπορεί να αρρωστήσει αλλά πρέπει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις, να παίρνεις δύναμη από την οικογένεια και τους φίλους και να απολαμβάνεις όποια στιγμή μπορείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.