Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 2-3: Και ποιός να σε σταματήσει… (highlights)

Ούτε στην έδρα της Φράιμπουργκ σταμάτησε η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο, που πέτυχε την 22η νίκη της στο πρωτάθλημα και διατήρησε τη διαφορά 10 βαθμών από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωτοπόροι έστειλαν νωρίς νωρίς το μήνυμα στη Φράιμπουργκ, με τον Βιρτς να σκοράρει στο 85ο δευτερόλεπτο με σπουδαία ατομική ενέργεια δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Αλόνσο, που έκανε 6 αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Καραμπάγκ για το Europa League.

Η απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της από τη Γουέστ Χαμ στο Europa League Φράιμπουργκ, κατάφερε να ισοφαρίσει αρκετά γρήγορα με τον Ντόαν στο 10ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα η Λεβερκούζεν είχε τον απόλυτο έλεγχο με κατοχή στο 70% και στο 41′ ο Χλόζεκ σημείωσε το 1-2 ολοκληρώνοντας μια προσπάθεια από τα αριστερά των Βιρτς και Γκριμάλδο.

Η ομάδα του Αλόνσο διεύρυνε τη διαφορά της με το απίθανο γκολ του Σικ στο 54′ και προσπάθησε να “σβήσει” τον αγώνα μέχρι τέλους. Το γκολ του Καϊτέλ στο 79′ προσέθεσε λίγο άγχος στο μενού, όμως η Λεβερκούζεν κράτησε το υπέρ της σκορ και με την 7η σερί νίκη της (38 παιχνίδια δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις) έφτασε τους 70 βαθμούς με την Μπάγερν Μονάχου να έχει 60, ενώ απομένουν 8 αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.