Ντάρμσταντ-Μπάγερν Μ. 2-5: Ανατροπή με MVP Μουσιάλα και ρεκόρ Κέιν (highlights)

Εντυπωσιακό πέρασμα της Μπάγερν Μονάχου από το "Merck Stadion", όπου επικράτησε 5-2 της Ντάρμσταντ με mvp τον Μουσιάλα και τον Κέιν να καταρρίπτει ρεκόρ 60 χρόνων στην Bundesliga.

Η Ντάρμσταντ προηγήθηκε στο “Merck Stadion”, αλλά η Μπάγερν Μονάχου που κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό είχε απαντήσεις και πήρε μια άνετη νίκη με 5-2 για την 26η αγωνιστική της Bundesliga.

Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες της Μπάγερν, η Ντάρμσταντ άνοιξε το σκορ στο 28′ με τον πρώτο της σκόρερ, Τιμ Σκάρκε.

Οι Βαυαροί ισοφάρισαν με τον Μουσιάλα στο 36′ μετά από ασίστ του Κέιν, με τον Άγγλο στο πρώτο λεπτό του εξτρά χρόνου να σκοράρει με κεφαλιά για το 1-2 και να γράφει ιστορία. Ο Χάρι Κέιν σημείωσε το 31ο γκολ του στη σεζόν και ξεπέρασε το ρεκόρ του Ούβε Ζέελερ, ο οποίος ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην πρώτη του σεζόν στην Bundesliga. Είχε πετύχει 30 γκολ τη σεζόν 1963-64 με το Αμβούργο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μουσιάλα με ωραία ατομική ενέργεια στο 64′ έκανε το 1-3 και ο Γκνάμπρι από ασίστ του 21χρονου στο 74′ πέτυχε το 1-4. Όπως και ο Γκνάμπρι που ήρθε από τον πάγκο, έτσι και ο Τελ στο 93′ βρήκε γκολ για το 1-5 με τη Ντάρμσταντ στο 95′ να μειώνει στο τελικό 2-5 με τον Βίλεμσον.

Με τη νίκη αυτή η Μπάγερν έφτασε τους 60 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά στους 7 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν που έχει ματς λιγότερο, ενώ η Ντάρμσταντ που είναι χωρίς νίκη για 19 παιχνίδια έμεινε στους 13 και την τελευταία θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.