Μπάγερν Μονάχου-Μάιντζ 8-1: Ξέσπασαν οι Βαυαροί – «Ζωντανές» οι ελπίδες τίτλου (highlights)

Η Μπάγερν Μονάχου διέσυρε με 8-1 τη Μάιντζ για την 25η αγωνιστική της Bundesliga.

Χωρίς δυσκολία, η ομάδα του Τόμας Τούχελ διέσυρε τη Μάιντζ με 8-1 στην «Αλιάνζ Αρένα», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ο Χάρι Κέιν έκανε χατ-τρικ και έφτασε τα 30 γκολ στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας συνδυαστικά τους Λεβαντόφσκι (17) και Μάριο Γκόμεζ (10), στις «παρθενικές» τους σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν.

Το ματς

Οι Βαυαροί όπως ήταν αναμενόμενο, άσκησαν πίεση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κάτι που είχε αποτέλεσμα καθώς ο Κέιν άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό. Ο Μουσιάλα έδωσε τη μπάλα στον Άγγλο επιθετικό όπου σε «κενή» εστία έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν «πάτησαν» φρένο και έξι λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Γκορέτσκα. Στο 28΄ η Μπάγερν κέρδισε πέναλτι για χέρι του Φαν Ντεν Μπέργκ, έπειτα όμως από παρέμβαση του VAR η απόφαση ανακλήθηκε. Τρία λεπτά μετά, ο Αμίρι έδωσε ξανά ελπίδες στους φιλοξενούμενους, με τη φοβερή εκτέλεση φάουλ που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Νόιερ. Στο 35′ ο Γκιλαβογκί αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το δεύτερο γκολ του Χάρι Κέιν στο 45+7′.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερν συνέχισε το παιχνίδι από εκεί που το άφησε και πέτυχε ακόμη τέσσερα γκολ. Μίλερ στο 47′, Μουσιάλα στο 61′, Γκνάμπρι στο 66′, Κέιν στο 70′ (για να ολοκληρώσει το χατ-τρικ του) και Γκορέτσκα στο 90+2′, διαμόρφωσαν το τελικό 8-1 για την ομάδα του Μονάχου.

Η Μπάγερν παραμένει στο «κυνήγι» της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 57 βαθμούς, στο -7 (με παιχνίδι παραπάνω) από την ομάδα του Αλόνσο. Από την άλλη η Μάιντζ φαίνεται πως δεν θα γλιτώσει τους μπελάδες στο τέλος της σεζόν, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις 16 βαθμούς και είναι στην προτελευταία θέση, εντός «επικίνδυνης ζώνης».

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:


Μπάγερν Μονάχου (Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Ντέιβις,, Λάιμερ, Γκορέτσκα, Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα, Κέιν


Μάιντζ (Χένρικσεν): Τσέτνερ, Φαν Ντεν Μπεργκ, Γκιλαβογκί, Κασί, Βίντμερ, Κράους, Αμίρι, Μουένε, Γκρούντα, Λι, Μπούρκαρντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.