Ζιντάν: «Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά»

Ο Ζιντάν πυροδότησε φήμες για το μέλλον του.

Ο Τόμας Τούχελ φεύγει το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου και η γερμανική εφημερίδα«Bild» επιμένει πως πρώτο όνομα στη λίστα της διοίκησης των Βαυαρών είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος είναι χωρίς δουλειά από το 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και από τότε έχει απορρίψει πολλές προτάσεις.

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο διάσημος Γάλλος τεχνικός έχει πρόταση και από τη Γιουβέντους, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει η πόρτα και της εθνικής ομάδας της χώρας του, αν αποχωρήσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά το EURO του φετινού καλοκαιριού στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο ίδιος ο «Ζιζού» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δουλειά το καλοκαίρι, μιλώντας στο «Sky Sport Italia», στο περιθώριο εκδήλωσης της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ για την καριέρα του Μαρσέλο Λίπι:

«Γιατί όχι; Ολα μπορούν να συμβούν. Τώρα κάνω άλλα πράγματα, αλλά θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά και στον πάγκο κάποιας ομάδας», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ζιντάν πυροδοτώντας νέο κύκλο φημολογίας για το μέλλον του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.