Βέρντερ Βρέμης-Ντάρμσταντ 1-1: Γλύτωσαν το «κάζο» οι γηπεδούχοι (highlights)

Βέρντερ Βρέμης και Ντάρμσταντ έμειναν στο 1-1 για την 23η αγωνιστική της Bundesliga, αφού το γκολ του Στάρκε στο 90+7 ακυρώθηκε για χέρι.

Η Βέρντερ Βρέμης υποδέχτηκε τη Ντάρμσταντ στο «Waserstadion» για την 23η αγωνιστική της Bundesliga.  

Οι δύο ομάδες… μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές συγκινήσεις, αλλά με ένα… αμφιλεγόμενο φινάλε.

Με αυτό το βαθμό οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικό έδαφος στη «μάχη» της έκτης θέσης που οδηγεί στο Conference League της επόμενης περιόδου, αφού έμειναν τρεις βαθμούς πίσω από την Άιντραχτ με παιχνίδι περισσότερο. 

Από την άλλη, η Ντάρμσταντ παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, συγκεντρώνοντας μόλις τον 13ο της βαθμό την εφετινή σεζόν. 

Το ματς

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα 45′

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Βέρντερ Βρέμης. Μόλις στο 8ο λεπτό, η ομάδα του Όλε Βέρνερ, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε γκολ του Ζίμερμαν. Στη συνέχεια, η Ντάρμσταντ έβγαλε αντίδραση, κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο του «Weserstadion» και έφτασε στην ισοφάριση στο 33,’ με τον Γιούστβαν.

Η ευρύτερη εικόνα του πρώτου μέρους βρίσκει του φιλοξενούμενους αρκετά πιο… επικίνδυνους και με περισσότερη όρεξη, απέναντι σε μία αρκετά μέτρια, από πλευράς απόδοσης, Βέρντερ, η οποία έμεινε στο πολύ καλό της ξεκίνημα και δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο στη συνέχεια. 

Το… πάλεψε στο δεύτερο η Βέρντερ, όμως το 1-1 παρέμεινε 

Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους στα επόμενα 45 λεπτά, πίεσαν αρκετά ώστε να ανακτήσουν το προβάδισμα, όμως δεν τα κατάφεραν και «κόλλησαν» στο 1-1 του πρώτου μέρους. Από την άλλη, η Ντάρμσταντ ήταν σχεδόν ακίνδυνη στο δεύτερο μέρος, αφού κύριο μέλημά της ήταν να διαφυλάξει τα μετόπισθέν της. Εκεί που όλα έδειχναν πως το 1-1 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, ο Ζίμερμαν θέλησε να κάνει ένα… δώρο στους φιλοξενούμενους, έκανε ένα… ολέθριο λάθος και ο Στάρκε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 90+7. Το γκολ εν τέλει ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του, στην αρχή της προσπάθειάς του.

Το γεγονός αυτό σήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ντάρμσταντ, με τον προπονητή της ομάδας, μάλιστα, να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο (βρισκόταν στις εξέδρες λόγω τιμωρίας) και να εκφράζει με έντονο τρόπο τα παράπονά του προς τους διαιτητές.

Βέρντερ Βρέμης (Βέρνερ): Ζέτερερ, Μαλατίνι, Γκρος, Γιουνγκ, Βάιζερ, Σμιντ (77’ Κοβνάτσκι), Λίνεν (76’ Μπιτενκούρτ), Στάγκε, Αγκού (63’ Ντεμάν), Ντουκς, Ντζίνμαϊ (62’ Βολτεμάντε). 

Ντάρμσταντ (Λίρμπεκνεχτ): Σούνεν, Ζίμερμαν, Γκιαζούλα (70’ Κέμπε), Μαγκλίτσα (76’ Μίλλερ), Μπαντέρ, Γιούστβαν (70’ Νούρμπεργκερ), Χόλαντ (70’ Φράνιτς), Μέχλεμ, Κάριτς, Σκάρκε, Πόλτερ (90′ Σέιντελ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.