Φράιμπουργκ – Άιντραχτ 3-3: Γκρέγκοριτς ο λυτρωτής (Highlights)

Στη ματσάρα στο «Europa Park», Φράιμπουργκ και Άιντραχτ μας δείξανε τι πάει να πει κυνικότητα.

Στο «Europa Park», Φράιμπουργκ και Άιντραχτ διασταύρωσαν τα ξίφη τους με στόχο τους τρεις βαθμούς και τον έλεγχο της έκτης και τελευταίας θέσης που οδηγεί στο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όλα συνέβησαν μετά το 25

Χωρίς να έχει συμβεί τίποτα το αξιοσημείωτο Μαρμούς στο 27΄ άνοιξε το σκορ, ύστερα από σέντρα του Μαξ, ο Αιγύπτιος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Ατουμπόλου. Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς τρία λεπτά αργότερα και στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς, ο Ρίτσου Ντόαν, πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Τραπ και έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Οι «Αετοί» σε αντεπίθεση «φωτιά» και με τον Μαρμούς από εκτελεστή, να μετατρέπεται σε δημιουργό, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κνάουφ (που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι από το 11′ λεπτό στη θέση του Κάλαϊτζιτς), αυτός δε λάθεψε και έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα του στο 35΄. Οι παίκτες του Στράιχ όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρίφο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισαν ξανά το σκορ (2-2).

Νίκησαν και τα… σοκολατάκια

Τον όποιο ρυθμό είχε πάρει το παιχνίδι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τον… έχασε εξαιτίας των οπαδών και τις ρίψεις των σοκολατακίων στον αγωνιστικό χώρο. Ύστερα από την διακοπή των περίπου 15 λεπτών, ο Κνάουφ βρήκε και δίχτυα στο 72΄ λεπτό για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση με τρομερό σουτ από ασίστ και πάλι του Μαρμούς.

Τρείς φορές πήραν οι φιλοξενούμενοι το προβάδισμα, τρείς φορές οι γηπεδούχοι τους ισοφάρισαν. Αυτή την φορά λυτρωτής ο ήταν Μίκαελ Γκρέγκοριτς στο 89΄ λεπτό.

Το τελικό 3-3 άφησε τη μάχη της έκτης θέσης ανοιχτή με τη διαφορά των δύο ομάδων να παραμένει στους τέσσερις πόντους.

Oι συνθέσεις:

Φράιμπουργκ: (Στράιχ), Ατουμπόλου, Κίμπλερ, Κάιτελ (Σιλντιγιά 77΄), Γκούλντε, Μακενγκό (Βάισαουπτ 77΄), Ντόαν, Χέφλερ, Έγκεσταϊν, Γκρίφο (Μούσλια 81΄), Σάλαϊ (Φίλιπ 86΄), Χέλερ (Γκρέγκοριτς 77΄)

Άιντραχτ: (Τοπμέλερ), Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Πάτσο, Μπούτα, Σκίρι, Γκέτσε (Ρόντε 86΄), Μαξ (Ενκουνκού 90’+4′), Σαϊμπί (Εκιτικέ 90’+3′), Μαρμούς (Εμπίμπ 86΄), Κάλαϊτζιτς (11΄ Κνάουφ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.