Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-1: Ισοπαλία μετά από 11 χρόνια (highlights)

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Βόλφσμπουργκ και Ντόρτμουντ, στην πρώτη μεταξύ τους ισοπαλία στην "Volkswagen Arena" μετά το 2013.

Ένας βαθμός για Βόλφσμπουργκ και Ντόρτμουντ, οι οποίες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην “Volkswagen Arena” για την 22η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπορούσια κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε με τον Φίλκρουγκ στο 8′ να βρίσκει τη μπάλα και να κάνει το 0-1.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν τίποτα το αξιόλογο μέσα στο γήπεδο με την Βόλφσμπουργκ στο 8ο λεπτό του εξτρά χρόνου να έχουν δοκάρι σε προσπάθεια του Μπέρενς και μεγάλη επέμβαση του Κόμπελ.

Στο 48′ το σουτ του Ζάμπιτσερ αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Καστέλς και στο 67′ ήρθε η ισοφάριση των γηπεδούχων όταν από διώξιμο του Κόμπελ και κεφαλιά του Ρόις, ο Γκέραρντ πήδηξε πιο ψηλά από όλους και σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Στο υπόλοιπο της αναμέρησης καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει τη μεγάλη φάση και το γκολ της νίκης με αποτέλεσμα να μείνει ως τελικό το 1-1 που σήμανε την πρώτη ισοπαλία των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά το 3-3 τον Μάιο του 2013.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.