Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ 3-2: Με τη δύναμη του “Γιουρόπα Παρκ” (highlights)

Η Φράιμπουργκ έχει μετατρέψει το "Europa-Park Stadion" σε απόρθητο φρούριο, καθώς έχει χάσει μόνο 3 από τους τελευταίους 25 αγώνες της Bundesliga από την αρχή της περασμένης σεζόν. Στην πρεμιέρα του 2ου γύρου στη Bundesliga, επιβλήθηκε 3-2 της ανταγωνίστριας για μία θέση στην Ευρώπη, Φράιμπουργκ και έπιασε στην έκτη θέση την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεποτο, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση του αγώνα, αλλά το πλασέ του Κράμαριτς μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Ατουμπόλου. Η συνέχεια ανήκει όμως στην ομάδα του Κρίστιαν Στάιχ, που είχε στο 21ο λεπτό, ένα καλό σουτ του Γκρίφο που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπάουμαν και το πλασέ μέσα από την περιοχή του Σάλαϊ που βρήκε πάλι σε ετοιμότητα τον Μπάουμαν. Στο 37ο λεπτό η Φράιμπουργκ άνοιξε το σκορ, με τον Γκρίφο να σεντράρει μεσα από την περιοχή και τον Χέλερ να σκοράρει με ωραίο τακουνάκι. Έκτο γκολ του Χέλερ στο πρωτάθλημα, έκτη ασίστ για τον Γκρίφο στη Bundesliga.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εκπληκτικό με 4 γκολ, χαμένες ευκαρίες, ανατροπές και αποβολή. Στο 55ο λεπτό, ο Γκρίφο έγραψε το 2-0 και σε αυτό το σημείο φάνηκε ότι η Φράιμπουργκ θα “καθαρίσει” το ματς. Η ομάδα του Ματαράτσο όμως είχε αντίθετη άποψη, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει μέσα σε 20 λεπτά, με τα γκολ του Βέγχορστ στο 57ο λεπτό και του Μπάιερ στο 77ο, το πιο όμορφο της αναμέτρησης. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε για τη Φράιμπουργκ ο Γκούλντε, όμως στο 85ο λεπτό ο Σάλαϊ έγραψε το τελικό 3-2. Αυτή ήταν η 8η νίκη του Κρίστιαν Στράιχ σε ισάριθμα ματς που έχει αντιμετωπίσει τον Ματαράτσο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.