Γκλάντμπαχ-Στουτγκάρδη 3-1: Νίκησε τον κακό της δαίμονα (highlights)

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια της να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, πέτυχε η Γκλάντμπαχ, με την ομάδα του Σεοάνε να επικρατεί 3-1 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Bundesliga για το νέο έτος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο Ρόμπιν Χακ, με τον 25χρονο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 21ο δευτερόλεπτο, πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα και διπλασίασε τα τέρματα του στο 19ο λεπτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 25χρονος ακραίος επιθετικός, είχε πετύχει μόλις ένα γκολ στην επαγγελματική του καριέρα από το 2017!

Με εκπληκτικό αριστερό σουτ του Βάγκνομαν η Στουτγκάρδη μείωσε 2-1 στο 56ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι παρά την πίεση που δέχτηκαν κρατούσαν το υπέρ τους σκορ και σε μία αντεπίθεση στις καθυστερήσεις, ο Κονέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Τζόρνταν, έγραψε το τελικό 3-1. Πριν από αυτό το ματς, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ είχε χάσει συνολικά 15 αγώνες εντός έδρας από τη Στουτγάρδη στην Bundesliga, οι περισσότερες ήττες που έχει υποστεί απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι του νέου ημερολογιακού έτους, δεν πάει τη Στουτγκάρδη, η οποία έχει ηττηθεί σε κάθε ένα από τους τελευταίους έξι τέτοιους αγώνες!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.