Ντάρμσταντ-Ντόρτμουντ 0-3: “Πάρτι” στην επιστροφή του Σάντσο! (highlights)

Εύκολο απόγευμα για την Ντόρτμουντ, που επικράτησε στην έδρα της Ντάρμσταντ με 3-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ντάρμσταντ και Ντόρτμουντ αναμετρήθηκαν στο «Merck-Stadion am Bοllenfalltor” στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga. Στο ντεμπούτο του Ίαν Μάατσεν και στην μεγάλη επιστροφή του Τζέιντον Σάντσο με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα, επικρατώντας με 0-3.

Στους 30 βαθμούς ανέβηκαν οι «Βεστφαλοί» που μείωσαν στο -3 τη διαφορά από την τέταρτη Λειψία, στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στο UEFA Champions League της επόμενης σεζόν. Στους 10 βαθμούς παρέμεινε η Ντάρμσταντ, που βρίσκεται μαζί με την Κολωνία στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ματς

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε κάπως νωθρά το παιχνίδι, όμως ισορρόπησε και στο 22’ άνοιξε το σκορ. Σε μια ταχύτατη αντεπίθεση, ο Μπάινο-Γκίτενς θα «αδειάσει» δύο αντιπάλους του, θα «σερβίρει» στον Γιούλιαν Μπραντ κι εκείνος με υποδειγματικό πλασέ θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς πολλές συγκινήσεις, με την Ντόρτμουντ να έχει κάνει την μισή δουλειά.

Στο 55’ ήταν η ώρα της μεγάλης επιστροφής. Ο Τζέιντον Σάντσο μπήκε στην θέση του σκόρερ Μπραντ και φόρεσε μετά από 1,5 χρόνο την φανέλα της ομάδας με την οποία αναδείχθηκε. Στο 64’ η Ντάρμσταντ θα χάσει την μεγαλύτερη ευκαιρία της, αλλά ο Κόμπελ θα κάνει μια από τις επεμβάσεις της σεζόν στην εξ επαφής κεφαλιά του Φάιφερ για να κρατήσει το προβάδισμα της Ντόρτμουντ. Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν μετά από θαυμάσια κάθετη του Μάλεν, ο Σάντσο θα δώσει προ κενής εστίας στον Μάρκο Ρόις και ο αρχηγός θα κάνει το 2-0. Στις καθυστερήσεις, ο Μουκόκο θα βάλει το «κερασάκι στη τούρτα». Μετά από συνδυασμό με τον Σαμπίτσερ, ο 19χρονος θα «χορέψει» την άμυνα της Ντάρμσταντ και με ωραίο τελείωμα θα κάνει το 3-0 για την ομάδα του.

Ντάρμσταντ (Λίμπερνεχτ): Σούεν, Μπάντερ (46’ Βίλεμσον), Ρίντελ, Κλάρερ, Μαγκλίτσα, Κάριτς, Φράνιτς, Χόλαντ, Σκάρκε (87’ Ζίμερμαν), Κέμπε (87’ Μίλερ), Φάιφερ (87’ Τορσιέλο)

Ντόρτμουντ (Τέρζιτς): Κόμπελ, Μουνιέ, Τσαν, Σλότερμπεκ (88’ Ζούλε), Μάατσεν, Μπραντ ( 55’ Ρόις), Οζτσάν, Σαμπίτσερ, Μπάινο-Γκίτενς (55’ Σάντσο), Φούλκρουγκ (81’ Μουκόκο), Μάλεν (88’ Ρέινα)

Στην επόμενη αγωνιστική της Bundesliga, η Ντάρμσταντ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (20/1, 16.30), ενώ η Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κολωνία (20/1, 16.30).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.