Άιντραχτ Φρ. – Γκλάντμπαχ 2-1: Νίκη με μυθική ανατροπή! (highlights)

Η Άιντραχτ για 87 λεπτά βρίσκονταν πίσω στο σκορ, χωρίς μάλιστα να έχει απειλήσει όσο θα ήθελε, ωστόσο γύρισε την εις βάρος της κατάσταση στις καθυστερήσεις!

Οι παίκτες της Άιντραχτ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν καλά Χριστούγεννα μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχαν απέναντι στην Γκλάντμπαχ για την 16η αγωνιστική της Bundesliga!

Για 87 λεπτά οι παίκτες του Τόπμέλερ, έψαχναν αλλά δεν έβρισκαν τον τρόπο να προβληματίσουν την άμυνα της Γκλάντμπαχ όμως μετά την αποβολή του Βέμπερ η Άιντραχτ έκανε μυθική ανατροπή.

Η Γκλάντμπαχ, στην πρώτη της ουσιαστικά επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ονορά εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βέμπερ με κεφαλιά έκανε το 0-1!

Στο πρώτο μέρος υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά όχι τόσο ώστε να σκοράρει μια εκ των δύο ομάδων.

Η αποβολή άλλαξε την εικόνα του ματς!

Η Άιντραχτ πίεζε, έψαχνε τον τρόπο να διασπάσει την καλά τοποθετημένη άμυνα της Γκλάντμπαχ χωρίς όμως να μπορεί να το κάνει. Ο Σαιμπί απείλησε στο 55 και στο 71 όμως τα πάντα διαφοροποιήθηκαν στο 88ο λεπτό.

Ο σκόρερ έκανε σκληρό φάουλ στον Σαιμπί και αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Στα επτά λεπτά που ήταν οι καθυστερήσεις, η Άιντραχτ φάνηκε να πιστεύει ξανά στον εαυτό της. Στο 92 ο Μπούτα που είχε περάσει ως αλλαγή, με κεφαλιά έκανε το 1-1 με το πρώτο φετινό του γκολ.

Όλα έδειχανν πως οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν από ένα βαθμό όμως ο Κοχ με κοντινή προβολή σοτ 97 έγραψε το τελικό 2-1 για την Άιντραχτ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στις καθυστερήσεις! Η Άιντραχτ στα τελευταία 18 εντός έδρας ματς, μετρά μόλις μια ήττα από την Στουτγκάρδη. Η Γκλάντμπαχ σε 16 εκτός έδρας ματς, έχει μόλις μια νίκη, αυτή με την Μπόχουμ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα(83΄Μπούτα), Κοχ, Πάτσο, Ντίνα Εμπιμπέ(60΄Λάρσον), Σκίρι, Γκέτσε(77΄Νγκάνκαμ), Μαξ(78΄Ενκούνκου), Σαϊμπί, Κνάουφ(83΄Χάουγκε), Μαρμούς

Γκλάντμπαχ: Νίκολας, Βέμπερ, Ελβέντι, Σκάλι, Νετς, Βάιγκλ, Ονορά(90΄Κιαρόντια), Κονέ, Ράιτς(77΄Κράμερ), Χακ(63΄Ενγκούμου(90΄Φρίντριχ), Πλεά(77΄Τσβαντσάρα)

Κίτρινες: Βέμπερ, Νίκολας, Σκάλι, Πάτσο, Κονέ, Ελβέντι

Κόκκινη: Βέμπερ(88΄)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.