Φράιμπουργκ: Ο Στράιχ μίλησε για το τέλος της καριέρας του

Ο Κρίστιαν Στράιχ για πρώτη φορά είπε πως πλησιάζει το τέλος της καριέρας του στους πάγκους. Φυσικά δήλωσε πως δεν πρόκειται να δουλέψει σε άλλη ομάδα εκτός της Φράιμπουργκ.

Ο 58χρονος προπονητής της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως νιώθει να χάνει τις δυνάμεις του, έστω και λίγο, καθημερινά και πως το τέλος της προπονητικής του καριέρας πλησιάζει. Φυσικά αυτο θα γίνει στην αγαπημένη του Φράιμπουργκ καθώς δεν θα ήθελε να βρεθεί σε πάγκο άλλης ομάδας.

“Νιώθω ότι μεγαλώνω. Οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν, βλέπω το τέλος να έρχεται. Το σκέφτομαι όλο και πιο συχνά. Πόσοι ενέργεια μπορεί να έχω για να “αγγίζω” τους παίκτες μου. Όταν αντιληφθώ ότι δεν θα είναι αρκετή κάποιος νεότερος θα πρέπει να κάνει την δουλειά, και τότε θα σταματήσω” δήλωσε στο 11 Freunde.

Τον Μάρτιο επέκτεινε την συνεργασία του με τον σύλλογο και αν και ποτέ δεν αναφέρεται η ημερομηνία λήξης θεωρείται δεδομένο πως κάθε χρόνο επεκτείνει ως το τέλος της επόμενης σεζόν.

“Δεν είναι πλέον επιλογή για εμένα να βρεθώ σε κάποιον άλλο σύλλογο” πρόσθεσε ενω σαν ένας άνθρωπος που έχει ενδιαφέρουσα άποψη για πολλά θέματα είναι σίγουρο πως θα τον δούμε καπου αλλού να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του. Άλλωστε στην Φράιμπουργκ δεν βρίσκεται μόνο από τον Ιανουάριο του 2012 όταν και ανέλαβε την πρώτη ομάδα αλλά από το 1995. Τότε ανέλαβε την ομάδα Κ16, το 1996 μετακόμισε στην Κ19 και από το 2007 ως το 2011 ήταν παράλληλα και βοηθός προπονητή των Μάρκους Ζοργκ και Ρόμπιν Ντουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.