Ντόρτμουντ: Επιλέγει στόχους μετά το «ναυάγιο» με Άλβαρες

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, είχε επικεντρώσει την προσοχή της στην απόκτηση του Έντσον Άλβαρες, ενός από τους κορυφαίους παίκτες του Άγιαξ.

Ο Μεξικανός διεθνής μέσος φαινόταν έτοιμος να υπογράψει στους Βεστφαλούς και να πάρει το ρόλο του αμυντικού χαφ. Ωστόσο, μετά από την απόρριψη προσφοράς 30 εκατομμυρίων ευρώ από τον Άγιαξ, το διοικητικό συμβούλιο της Ντόρτμουντ αποφάσισε να μην αυξήσει την προσφορά της για την απόκτηση του. Αυτή τη στιγμή η δευτεραθλήτρια Γερμανίας, διαθέτει δύο αμυντικούς μέσους.

Τον έμπειρο Εμρέ Τσαν, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο για άλλα δύο ή τρία χρόνια, με μόνο τον 25χρονο Σαλίχ Οζτσάν ως εφεδρικό, ασφαλώς μια ριψοκίνδυνη τακτική, εκτός εάν η ομάδα του Τέρζιτς, επιδιώξει να φέρει έναν άλλο αμυντικό χαφ.
Ονόματα που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, είναι ο μέσος της Λέτσε, Μόρτεν Χιούλμαντ και ο Κόουλ Πάλμερ της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 24χρονος Δανός είναι αμυντικός χαφ και το συμβόλαιο του εκπνέει το 2024. Πιστεύεται ότι ο Δανός διεθνής με την U21, θα μπορούσε να ενταχθεί στη Ντόρτμουντ με ένα ποσό γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κόουλ Πάλμερ, πάλι, είναι ένας διαφορετικός τύπος μέσου από τους Άλβαρες και Χιούλμαντ. Παίζοντας σε έναν πιο επιθετικό ρόλο, ο διεθνής με την U21 της Αγγλίας έχει πολύ ταλέντο και μπορεί η ομάδα της Βεστφαλίας να τον δει ως έναν μελλοντικό «box-to-box» παίκτη. Την περασμένη σεζόν, ο 21χρονος που προέρχεται από τις ακαδημίες των «πολιτών» συμμετείχε σε 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ήταν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για συνολικά 850 λεπτά. Η τρέχουσα αξία του Πάλμερ κυμαίνεται επίσης στα 15 εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.